Dagens detalje

Flashback Friday – 3 Band-tee looks

I har jo nok bemærket, at jeg er ret glad for at inkorporere t-shirts fra mine favoritbands i mine outfits -en hurtig genvej til at få meget personlighed ind i sin stil på.

Men måske er det også derfor jeg synes, at det er virkeligt vigtigt, at man rent faktisk elsker det band man smider på brystet. Jeg vil for en stund citere The Blue Van i sangen “Mama’s Boy”:

Everyone around they can tell you’re a faker
Think the Ramones is a t-shirt maker

Ha ha, det er nu meget god humor synes jeg. Jeg har selv tit tænkt det samme, hvor ser man mange sporte f.eks. Ramones’ super cool logo, men hvor er det sjældent man hører noget til, og om, deres fantastiske musik.

Men her får I 3 forskellige looks med band t-shirts:

I tees fra hhv. G n’R, The Kills og Rolling Stones.

3 of my favourite band tee looks.

19 kommentarer

 • Jeg kan godt huske looket i midten – det er så fint! Og så ser du bare ekstremt smuk ud :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hvor er det bare fint… især det første og det sidste billede- elsker hvordan du bruger pels sammen med tshirt og det sidste med de røde sko sammen med din army;-) jeg har aldrig været i stand til at bruge tshirts i min stil, jeg føler mig altid så nattøjagtig men det ser du i hvert fald ikke ud som Hehe…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker dine band t-shirts… Og ja, jeg synes også du har helt ret mht at man skal ha et forhold til det band hvis t-shirt man går med. Fedest er det hvis der ligger en oplevelse bag, at man feks bliver mindet om koncerten hvor man har købt t-shirten når man har den på (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Jeg elsker dit hår i nr. 2 foto!
  det klæder dig ubeskriveligt godt! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Uha, hvor jeg elsker alle tre looks! Fedt med dine band t-shirts. Jeg er selv vild med bands som Within Temptation og Nightwish, men synes ikke deres band t-shirts er nær så fede som f.eks. Rolling Stones. Kan du evt. anbefale en webshop hvor man kan købe fede band t-shirts? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sjovt du lige poster sådan et indlæg idag vedr. band-tee’s idag. Jeg var til Outlandish koncert igår og købte mig en t-shirt med hjem – og JA jeg elsker det band jeg smider på brystet! ;)

  Jeg synes også dit look i midten er rigtig cool!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror faktisk at dit look i midtenvar grunden til at jeg begyndte at følge dig :) jeg er så vild med det!

  http://fashionistabynature.wordpress.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Har du forresten prøvet at bestille t-shirts på nettet i herrestørrelser? Jeg er lidt i tvivl om jeg skal vælge en small på trods af jeg er en medium… Men nu er det jo herrestørrelser vi taler om… Hvad er dine erfaringer med herrestørrelser, Camille?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I love the one with the white blazer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • susanne

  tænkte straks på dig da jeg så prinsesse Kate’s brudekjole, er den ik go’ nok, at den minder ret meget om din smukke kjole?! Godt nok er den lidt længere og lidt mere hvid end din ; begge nogle af de smukkeste kjoler jeg har set. Go’ weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pernille

  lige præcis idag har jeg min Rolling Stones T-shirt på. Og jeg elsker den/dem! Jeg synes du har en pointe, men samtidig er f.eks. Ramones og Rolling Stones jo ikke ligefrem indie, så der er sikkert en grund til, at vi ser dem så tit -Begge bands laver noget fedt musik, som falder i manges smag..?

  God weekend. Rock on!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • klipper du halsen af dine band-tees?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ELSKER dit outfit på det midterste billede med The Kills t-shirten, den hvide blazer(love on it) og det hele, super fedt! :)

  The Fashionphile

  -http://fashionphileme.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for alle kommentarer .Jeg svarer jer lige i morgen, er lige kommet ind ad døre, og smutter lige i seng :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Hvor har du fået fat i den med The Kills?!
  Jeg synes tit at band t-shirts er strore og sidder dårligt, men dine falder da helt fint :) Alle mine band t-shirts er fra h&m, de er både billige og sidder godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så er jeg her igen, prøver lige at samle op.

  Enig i, at det er super fedt hvis man har en oplevelse man kan koble på t-shirten. Jeg har f.eks. været til koncert med alle 3 bands.
  Jeg køber som oftest mine tees til koncerter (så går pengene direkte til bandet, også der jeg har købt The Kills t-shirten), så har ikke den vilde erfaring med online køb, dog har de en del her: http://www.truffleshuffle.co.uk/store/ladies-g-2.html

  Jeg køber faktisk som oftest herre-udgaver (altid str. s), jeg synes det er helt forkert at en band tee skal være figursyet og stram. Normalt klipper jeg halsen af ja, men det er kun hvis de er mine egne, hvis jeg deler dem med min kæreste så lader jeg halsen blive.

  Og Louise: Vildt at et look kan gøre så meget, men det er jeg da glad for at høre :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Super cool. Må jeg spørge hvor den lyse blazer er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Dagens detalje