Lots of Spring Basics Wishes!

Western-inspired boots!

Et af mine stylingstips, der virkelig kan gøre en forskel i et look, er de western inspirerede støvler, som jeg virkelig elsker. Nu er jeg jo ret glad for blandingen af rock og boho, og her passer sådanne støvler perfekt ind, til at udstikke retningen for stilen i et outfit. Tilsæt f.eks. klassikere som en smal læderjakke, skinnies og en løs, forvasket band t-shirt, og glam det op med vilde solbriller og vintage smykker – så har du et look der kunne gøre Alison Mosshart misundelig. For mig at se er der langt mere attitude i sådan et par støvler, end de mere safe Converse (som jeg dog også elsker!), og flere sjove stylingsmuligheder.

I får lige mine personlige favoritter fra garderoben:

Golden Goose, Bianco og Notabene.

Underground England x 2, vintage og Sam Edelman. Alle parrene på dette billede har western elementer, hvor dem på billedet ovenover er mere deciderede westernboots. Så der er jo masser af muligheder, afhængig af hvad humøret er til. Som I kan se, kan man jo også tilføre bootstraps, netop for at understrege et western touch.

Og så har jeg været ved at kigge rundt i webshops, hvis nogle af jer skulle være blevet inspireret til at afprøve looket selv:

Links: H by Hudson, Underground England, Notabene, Golden Goose (som virkelig laver de ultimative westernboots -og har inspireret magen et brand til støvler-, men de er også absurd dyre), Blowfish, Bianco, Golden Goose, Diesel og Topshop.

I really love western inspired boots. Perfect for adding a bit of boho and rock attitude to your personal style. Here are my favourites from my own wardrobe, and then I found something similar for you in the online shops.

22 kommentarer

 • Jeg kan se at du er den glade ejer af mange rigtig fede “Western boots” :)

  Besøg og følg min blog:
  http://www.walkwithstyle-ka.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu har du givet mig blod på tanden… Jeg bliver så meget nød til at anskaffe mig et par – og med lidt hjælp med at style dem, så kan jeg jo ikke lade hver :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Jeg ønsker mig rigtig meget et par, men prøvede dem fra Bianco (dem du har) og HOLD OP de sad stramt på foden, især om hælen. Temmelig ubehageligt.. Meget mærkeligt, da jeg vil mene at jeg har smalle fødder.. Hvordan sidder de på dig?

  Jeg tør simpelthen ikke bestille nogen på nettet, hvis det gælder for alle “western støvler” :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes western boots er vildt fede, og har flere gange overvejet at investere i et par, men jeg synes ligesom ikke rigtigt jeg kan få det til at passe ind i min 50-er/60-er/rockabilly-stil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Nelly har forresten nogen med nitter til 350 :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • You read my mind :D

  Har lige lavet et indlæg om det samme – faktisk kan man også finde mange fede i rigtige westernshops og de er tit billigere end de store brands og i god kvalitet :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har kigget lidt på dem fra Bianco, men har lige købt 3 andre par sko så synes 800 måske er lige lidt for meget lige nu.
  Kunne være man skulle kigget lidt mere rundt og så om man kan finde nogle til en billigere pris.

  //Sufi
  Sufi’s World

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Åhhh Camille… min bankmand synes altså ikke vi kan være venner mere… ;-) Sikke en misundelsesværdig samling – jeg vil godt ha’ dem alle sammen!! :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil også ret gerne ha’ alle dine! ;) Var forbi Bianco forleden og lure på dem – de ér altså lækre…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna: Jeps, jeg er som skrevet fan :)

  Bethina: Nej vel? De er super fine.

  Rebekka: Meget mærkeligt. Selv med hævede graviditetsfødder har jeg intet problem overhovedet med mine? Men hælen er ofte lidt stiv i starten, da de jo er lavet ud fra western grundformen, og de er jo egentlig lavet til f.eks. at ride i. De bliver dog hurtigt meget bløde.

  Betina: Jeg synes da netop western boots er ret rockabilly, især i hvide med lidt afrundede snuder :)

  Fuglen: Så er vi to med god smag, ha ha :D

  Sufi: Ja, altså man får jo tit hvad man betaler for (med mindre det er på udsalg self). Jeg vil kun have nogle i læder, så de kan blive slidte og bløde, så de koster jo lidt.

  Tina: Jooo vi kan :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg ville elske at eje dine Notabene!!! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeps cowboy boots er skønne:) har selv dem fra Notabene og er super glad for dem – har ikke fortrudt købet et sekund, selv om de var dyre. men dem fra Bianco er helt sikkert også fine og til en overkommelig pris.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille! Din header! Flot, siger jeg bare :) Føler mig lidt sej, fordi jeg skrev, at du skulle vælge den, men uden fuglen og i helt sort/hvid :P

  /Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke mange fede støvler! Jeg er helt enig i at der er mange flere fede stylingmuligheder i disse end i fx sneaks. Disse og så selvfølgelig lace up støvler med kilehæl er mine absolutte yndlinge for tiden :)

  Line/linelundquist.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Krøger

  I Salling i Aalborg havde de (meget) Bianco-lignende støvler fra Vagabond på tilbud til 400 kr i sidste uge :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har selv dem fra Bianco og jeg er så glad for dem!! Har dog ikke turde gå med dem mere end en aften fordi jeg endnu ikke har fået dem imprægneret, men det bliver gjort i morgen OG SÅ skal de i brug :D
  Havde længe ønsket mig nogle, og var ret vilde med dine fra Notabene (øverste billede), men de var ikke heeelt nok mig til at give så meget for dem. Da jeg så så disse skønheder fra Bianco fik jeg kæresten lokket til at købe dem til mig (: Lucky me.
  Glæder mig så meget til sommer hvor jeg også vil bruge dem til bare ben for ultimativ western style (;
  Forresten, godt valg af header! Den er virkelig flot, enkel og lige dig – selvom jeg nu også var vild med den lilla (:

  http://fashionistabynature.wordpress.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt vild med dem fra Bianco, men de sad desværre
  rigtig dårligt – de var alt for stramme forrest, og min
  hæl ‘svuppede’ op, når jeg gik i dem. Øv øv øv.
  Men jeg vil helt sikkert kigge nærmere på nogle af de
  andre sko, du har postet billeder af! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg går også og overvejer dem du før har vist fra Bianco. Synes de er fine med en lille stjerne på (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  F*cking fede støvler!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig fed samling. Er særligt vild med de to par du har fra Underground England, og er virkelig fristet til at købe et par. Er de gode at gå i og tager det ikke en krig at lukke dem med alle de spænder, eller er det lige til? :-D

  -Julie
  http://www.99dresses.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hej,

  Uha, hvor er de lækre, dem fra Notabene. Ved du, om man stadig kan købe dem med den blanke overflade? Du er vel ikke interesseret i at sælge?:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej
  Jeg er eget interesseret i nogle af de biker støvler du viser her. VEd du
  hvor man køber de absolut sejeste støvler?
  VH Henriette

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Lots of Spring Basics Wishes!