Mere Cheap Monday, og et ? om kundeservice

Og 6 dage…

…skulle der åbenbart også gå :) Men sådan er livet jo. Jeg er normalt rimelig controlfreak, men synes faktisk, at det er ret fantastisk, at lige dette med graviditet og fødsel bestemmes af højere magter. Synes det er fedt, at man ikke kan bestemme, hvor lang tid der går inden man bliver gravid, hvilket køn man får, og hvornår babyen kommer (i hvert fald ikke hvis man vil følge naturens gang, og det vil jeg rigtig gerne!). Og jo, ventetiden ER lang, men det er jo mest bare fordi man glæder sig til at se, hvem det er, der har planer om at flytte ind (og hvem det er, der allerede nu holder mig vågen om natten, og sparker til alt indeni min krop).

I dag står den på lidt små-ærinder, og satser på en tur i bio senere. Måske den der hule-film, Sanctum, kan skræmme ham ud :D

Ny jakke fra Cheap Monday i brug, den er godt nok noget af et fund til 80 kr!

Still waiting for the baby, now 6 days past my due date.

16 kommentarer

 • Æv så passede min teori med de fem dage ikke, men godt du får nydt den sidste tid med biograftur og lign. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej hvor er jakken pæn på dig! Virker rigtig godt med tørklæde, lys bluse og lækker taske til -så ser den meget kvali ud (; Synes den virker lidt “tung” på mig, men det gør den slet ikke her… Må prøve at se om jeg kan style den ligeså godt (:
  /Stina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gravid eller ej så har du altså kindben :)
  Jeg synes det er virkelig fedt at du står op hverdag og hopper i tøjet. (Jeg ser i hvertfald ikke sådan der ud om søndagen :P )

  Mette Straa
  http://youmustbeafairytale.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Baby har det for godt derinde i varmen :) Det kan man jo et eller andet sted ikke fortænke ham i….hvem ville ud til det her vejr :)
  Er vild med din taske – den er så fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Men du klarer de +6 med super god stil:-)
  Jeg kan rigtigt godt li’ kombinationen af jakkens struktur, tørklædets print og den fine sarte bluse(tilsat en fed taske):-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Johansen

  Hvad er det for en fin lys bluse, du har på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jakken er så fin med leo-tørklædet til! Bliver næsten nød til at have den jakke til mit tørklæde også ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hehe, vil give Anna ret – det ser rigtig godt ud med tørklædet til den jakke, og den lyse bluse gør det kun endnu bedre (:

  http://fashionistabynature.wordpress.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hi hi, jeg har det for så vidt på samme måde som dig. Det ER jo freaking fantastisk, at vi kan kontrollerer og bestemme så meget, men stadig er det baby, der beslutter hvornår han/hun kommer ud:-) Vi må bare lade naturen gå sin gang. Det er meget mirakuløst.

  Meeen, må alligevel indrømme, at jeg i det skjulte også har misundt de veninder, der skulle have kejsersnit og derfor vidste præcist klokkeslæt på, hvornår fødsel gik i gang. Det gør planlægning lidt nemmere;-) Personligt frygter jeg lidt at ‘ramle’ ind i stor familiefødselsdag – og netop fordi, jeg ikke helt overskuer det, ja, så er det sgu nok præcis det, der kommer til at ske;-)

  Må vi ikke se din flotte mave fra siden? Det er næsten ikke til at se den forfra;-)

  God søndag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er altså en lækker jakke. Jeg ved ikke med de andre, men jeg venter spændt på at høre at ‘nu er babyen flyttet ind’! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg ville heller ikke komme ud i dette vejr, hvis jeg var en bebs ;)
  Jeg synes altså at dit hår er vildt pænt med det der ombre-farve!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linea

  Sindssygt fed jakke! Da jeg var inde og kigge på udsalget, havde de desværre kun grimme ting tilbage. Lucky you :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Du ser altså bare KNALDGODT ud! Nu har jeg tit tænkt på hvor fantastisk du ser ud, også som højgravid, og nu kunne jeg ikke længere lade være med at sige noget :)

  Krydser fingre for jeres bebs snart vil ud så i kan møde ham.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mange, mange tak skal I have!! Det betyder bare rigtig meget når man føler sig så tyk og træls (og ikke kan passe noget tøj efterhånden!!).

  Kan slet ikke vænne mig til det hår, men så har ejg da også prøvet det :D

  Blusen er fra Topshop :)

  Og ja Guldlog, kan da i teorien godt misunde folk der har en dato, men det var aldrig ngoet jeg selv ville vælge. Kejsersnit er i min bog kun absolut sidste udvej, da det jo er langt sundere for barnet at blive født normalt. Så kan jeg godt overleve ikke at kunne planlægge, nu der ikke er nogen grund til det andet :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tror ik jeg turde gøre noget som helst hvis jeg var gået over tiden andet end bare sidde og vente :P Krydser fingre for at du snart popper ;D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • önsker dig tillykke med allt som skall ske snart. kanske till og med idag. ;)
  du har en fantastisk blog ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Mere Cheap Monday, og et ? om kundeservice