Gotta Love Stylein SS11!

Lots of Spring Basics Wishes!

Uf hvor er der mange ting jeg gerne ville investere i lige pt. Seriøst, ALLE ting fra disse to looks, som vist er rigtige Camille-outfits, ville jeg gerne have i garderoben som en slags forårsupdate. Jeans’ene gad jeg godt at prøve af, de har godt nok en meget høj talje, men må også indse, at der jo går et stykke tid, inden min mave er tilbage i flad udgave (if ever, ha ha), og her er de jo geniale til at holde det hele på plads :) Gongini’s jakke har jeg sukket over flere gange efterhånden, men HAR jo afskrevet flere læderjakker i år, men derfor kan man jo godt ønske, ikk? Derudover vil jeg have lyserødlige/pink læber dette forår, så jeg skal på jagt efter den helt perfekte nuance (tror jeg allierer mig med Sara).

Alt er fra nogle af de bedste danske webshops:

Links: Barbara í Gongini jakke, Rabens Saloner tørklæde, Heartmade bluse, J.Dauphin armbånd, Gat Rimon nederdel, USLU neglelak med stjerner, Libia clutch, Dico støvler (på udsalg!) og Bjørg ring.

 

Links: 5Units jeans, Rosemunde silketop, American Vintage cardigan, Maria Francesca Pepe dobbeltring, By Malene Birger tørklæde, Yvonne Koné taske, Cashott støvler og USLU lipgloss.

Some wishes for my spring wardrobe, from some of the best Danish webshops. Wish I could buy it all :)

20 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Gotta Love Stylein SS11!