More basics -Draped skirts

C4G + CFW

Det er nok gået de færreste forbi, at der er modeuge i denne uge. Jeg havde planlagt at deltage, da jeg jo alligevel går hjemme på barsel. Men nogle gange kommer livet i vejen, og skæbnen vil, at den baby jeg bærer i maven muligvis vender forkert (for at blive født normalt, skal de vende med hovedet nedad). Det betyder 2 ting. Det ene er, at hvis vandet går nu (eller under Rützou’s modeshow f.eks.) så skal jeg lægge mig ned (“hæ hæ, hej hej Susanne Rützou, jeg ligger lige her og ser resten af showet…”), og det andet er, at jeg på onsdag skal til scanning her i Aalborg for at få det afklaret -og så kan jeg jo ikke være i Kbh også.

MEN, I skal bestemt ikke snydes for modeuge-indhold her på bloggen! Derfor har jeg fået mig en assistent. Den bedste jeg overhovedet kunne forestille mig at sende afsted. Hun er en super dygtig og inspirerende skribent, fotograf -og så er hun også smuk at se på, det er jo aldrig en dårlig ting ;) Det er selvfølgelig Ann-Sophie der selv har bloggen Udtryk. I kan læse om hende lige her. Hun overtager mine invitationer, og rapporterer hver dag tilbage til mig med billeder og historier, og så samler jeg det sammen til jer her på bloggen -præcist som hvis jeg selv havde været afsted, og dækket shows. Det er vist en win-win for alle!

 

Så glæd jer til at det hele går løs. Allerede i morgen har jeg sendt Fie afsted til Ecco’s Walk in Style Award, og derudover vil der være flere lækre shows på vej til jer i løbet af ugen!

This time I’m sending my new assistant Ann-Sophie to Fashion Week. Because of the pregnancy I can’t travel right now, but she will report back each day with pics and stories from Fashion Week, so the blog will still be buzzing with AW11 fashion. Hope you’ll tune in :)

20 kommentarer

 • Det var da fornuftigt af dig camille! Og ja det er vist en win-win for os alle (: Held og lykke med scanningen!
  xoxo sophie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke dejligt for Ann-Sophie! Glæder mig til at se, hvad du sender hende ud til :) Og håber på det bedste for dig og baby. Selv fødte jeg ved kejsersnit, dog ikke fordi baby lå forkert, men fordi mit bækken er for lille. Anyway, det lyder som en klog beslutning! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Hahaaa…. Kunne lige se det for mig – “jeg ligger lige her og ser resten af showet” … Sidder pt og har Engelsk og griner højlydt… :)
  (“nej det virker da ikke mistænksomt”)

  Hahaa…. :) Hav en god dag.. og nu må den lille dreng gerne snart komme!..

  //Sandra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg glæder mig til at følge modeugen på din blog. jeg kan nemlig heller ikke selv komme til den. det ret fedt at du har én til at dække den. cool :)

  amalie
  http://mitpointofview.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puha, det var da uheldigt for dig /:
  Betyder det så at du skal føde med kejsersnit hvis det ligger den forkerte vej?

  Men dejligt der bliver sat en anden i dit sted, selvom jeg nu helst ville have haft det fra dig (;

  http://fashionistabynature.wordpress.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glæder mig til at følge smukke Ann-Sophie. En skam du ikke skal af sted, men det er jo forståeligt for alle, hvorfor du ikke tager af sted. Glæder mig meget til at se den lille nye arving (snart).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Hej Camille

  Jeg ved godt du måske har fået dette spørgsmål tusinde gange, men jeg synes ikke rigtigt jeg kan finde det nogle steder.

  Det drejer sig om din Gerhard Richter plakat. Må jeg spørge hvor du har fået den indrammet og hvad du gav? Jeg beklager, jeg ved det intet har med dette indlæg og gøre, men jeg håber du kan hjælpe mig :-)

  Venligst Tanja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor fedt! Og æv med mavsen, håber alt er vel :) Glæder mig til at følge med!

  /Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  God idé..;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej
  Super god løsning med Ann-Sophie. Jeg glæder mig til at læse hendes beretninger, da hun er en super skribent.

  Jeg håber, at alt løser sig for dig og babyen – krydser finger for jer:-).

  Ps jeg kunne ikke lade være med at grine over din kommentar “hej Susanne, jeg ligger lige…..”:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • God løsning :-)
  Glæder mig til og følge med :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  uhada jeg håber i begge er ok… hellere barn en modeuge…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • fie

  Håber på det bedste for dig og bettemanden =)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt, med afløseren..
  Og så håber jeg baby ligger rigtigt når I kommer til scanning..

  Min søn lå med numsen nedad da jeg vendte ham (og jeg var gennem to vendingsforsøg), og endte med at føde ved kejsersnit (som absolut var en god oplevelse!) :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Håber at det går godt med skanningen og et evt. vendeforsøg. Min datter ville også ud med rumpen først for 21 år siden – og vendeforsøget virkede ikke. Men det kan godt lade sig gøre at føde almindeligt alligevel – bare man er 2. eller 3. gangs-fødende og første fødsel gik nemt – og fødslen gik fint uden komplikationer – så held og lykke med foretagendet :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Spændende! OG god idé ;) Held og lykk emed scanningerne :)
  /Gunilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for alle jeres kommentarer, er helt sikker på at dette bliver godt -godt jeg kunne få jer til at smile lidt over det. Og det bliver jo stadig mig der skriver indlæggene, med mine synspunkter. Og så håber jeg Fie kan krydre med lidt historier (hun er mester i detaljer f.eks.). Så I får det bedste fra to verdener, sådan som jeg ser det :)

  Ang. baby så har han det helt fint, no worries, han er bare så magelig, at han ikke gider vende sig med hovedet nedad (typisk drenge blev der sagt!!). Derfor skal jeg evt. ud i et kejsersnit hvis ikke han vender sig. Omend min mor sagde, at Bettina Aller havde født tvillinger, hvoraf den ene kom med benene først. Ja ok mor, men Betinna Aller har også besteget Mount Everest og rejst tværs over Nordpolen… Nuff said ;) Men jeg skal nok give jer besked når jeg ved noget, ved jo I er nogle der følger lidt med :)

  Og ang. Gerhard Richter (jep, har fået det 100 gange, ha ha), så har jeg fået den indrammet her i Aa hos en ramme-mand, til lidt over 1000 kr :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Et slidt ANTM-motto lyder finger-snappingly fetchy “Fake it ’till you make it.” Den glasperle udi foregivelsens kunst vil jeg pakke med mig i kufferten, når jeg imorgen tager til København for at dække modeugen for Camille. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Jeg takker for svar :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L.

  åh, jeg håber det bedste for dig og din baby!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

More basics -Draped skirts