So, 2011 you say?

Min udsalgsliste!

På udsalg vil jeg gå efter klassikere. Der er ikke noget sæsonaktuelt jeg er ved at dø over. Synes jeg har fået shoppet nogle gode ting i løbet af efteråret, og der er ikke lige én ting som jeg bare MÅ eje. Noget helt andet er, at jeg i teorien heller ikke ved, hvor lang tid der går før min krop ligner sig selv helt igen, så deciderede trend-varer ville nemt risikere at ende som fejlkøb. Derfor vil jeg gå efter klassiske ting på udsalget. Men som jeg også luftede i et andet indlæg, så skal der være minimum 50% før jeg synes det er et udsalg OG det skal ikke være highstreet -Der sparer man jo alligevel kun 1-200 kr, og selvom det er fint, er det ikke noget jeg vil bruge mit udsalgsbudget på. Næ, nu har jeg nemlig mulighed for at få lidt mere luksuriøse varer ind i garderoben, så hvorfor filan sprænge budgettet med masser af polyester?

Men hvad vil jeg så kigge efter? Jo, altså rent designer-wise, så er jeg blevet frygteligt glad for Rick Owens. Og det er blevet værre efter jeg har købt min skindjakke. Så en top af en art, evt. med noget drapering, vil jeg klart kigge efter, har ikke helt lagt mig fast på modellen endnu. Desuden spøger Vivienne Westwood’s klassiske pirateboots stadig, men kun til en god pris. Bllack Noir har lavet et par ret cool leggings, og en oversize cardigan, som jeg også godt gad have fingrene i, til en god pris.

Cashmere. Både tørklæder og bluser. Kan bruges hele året, og er bare så stor del af min basisgarderobe.

Smykker. Jeg ville ønske, at Bjørg satte nogle af smykkerne ned, men indtil videre er der ikke udsalg. Dem vil jeg meget gerne have flere af i 2011. Evt. også lidt mere Line & Jo.

Kamera-udstyr. Umiddelbart ikke moderelateret, men uundværligt for en blogger som mig. Jeg burde faktisk have meget bedre udstyr end jeg pt. har, når man tænker på, hvor meget jeg bruger det hver dag. Er ligeglad med, om det er en udgået model (der er alligevel så få ændringer), og de kan tit findes på udsalg.

En lækker bh, som jeg normalt ikke betaler ret mange penge for.

Desuden ville jeg, hvis jeg ikke var gravid, se efter et par velsiddende jeans. Man kan få masser af designerjeans på udsalg, og et par sorte skinnies er jo lige så fine næste år som nu.

Jeg ville også købe en pelsvest, hvis ikke jeg allerede havde en, da den bliver perfekt til det spirende forår (hvis du, som jeg, heller ikke kan vente med at smide vinterfrakken).

Sidst, hvis du står og skal til stor fest i det nye år, så ville jeg også klart shoppe festkjolen på udsalg. Man kan sagtens finde nogle ret klasiske bud, der vil være fine langt ind i næste sæson. Måske et godt tip er at undgå denne sæson’s it-farver, f.eks. camel, da man ofte bliver lidt træt af den sidst på sæsonen (behøver jeg sige ordet: koral? Omend lækker, så blev den vist lidt misbrugt til sidst).

Hvad vil du gå efter?

Just a few items I’d like to shop in the sale. A Rick Owens top, Westwood pirate boots, some Bllack Noir stuff, Bjørg and Line & Jo jewellery, and of course cashmere -you can never get too much cashmere, can you? What are you planning to shop in the sale?

16 kommentarer

 • Jeg går efter en pels-vest. Jeg synes jeg har set så mange
  inspirerende måder, den vil kunne bruges på, så det går jeg efter.
  Jeg har fulgt din blog i et stykke tid nu og jeg vil gerne sige tak
  for en masse flotte “dagens” og at din blog generelt er super! Keep
  up the good work in 2011 ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan du huske, hvad Westwood støvlerne kostede pre sale?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Okay – tak :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg er også på jagt efter en pelsvest – dog en fake :)
  Øreringe fra Line & Jo og Izabel Camille måtte meget gerne
  komme på udsalg hvis det stod til mig :) Har du nogen erfaring med
  smykker fra sidstnævnte, Camille?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det jeg decideret går efter i år til udsalget er smykker og
  cashmere. Når det nu er muligt at få fingrene i det lidt mere
  eksklusive, så skal jeg da gøre forsøget. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hvilken bh er det på billedet? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har det lidt som dig.. jeg har kun shoppet udsalgsvarer
  som er i den lidt dyrere ende.. Det er blevet til to sorte
  cardigans fra Malene Birger godt nok “kun” med 40%. Og så igår
  faldt jeg over den lækre Jasmia jakke (den du også har flashet
  herinde, også fra MB), sat ned med 50%… den er jo sådan relativ
  klassisk, så sådan et tilbud kan man jo ikke lade gå ens næse forbi
  :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Jeg har allerede nappet et par J Brand Houlihan jeans til
  40%, men ellers ligesom dig klassikere og cashmere, cashmere,
  cashmere :) Godt nytår og tak for en de allerbedste blogs
  overhovedet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I’m also looking for cashmere and some gorgeous
  boots.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MariaJ (tnb)

  Har du set Alexander McQueens armbånd på udsalg på NAP – du
  var den første jeg tænkte på da jeg så dem :) De er super
  cool.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, jeg er helt vild med Westwood-støvlerne. Haps. Sig til, hvis du ser dem til spotpris.
  Kh Louise
  http://www.gingerliv.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg våger over clutchtasker fra Abaco, cashlama fra Aymara,
  hverdagslækkerhed fra Vanessa Bruno, og lingeri fra La Perla og
  Stella McCartney. Særligt håber jeg på La Perla undertøjet! Sidste
  januar fandt jeg det smukkeste-smukke læbestiftsfarvede La Perla
  nedsat fra godt 2500,- til 700!! Jeg havde det på, da jeg blev
  forlovet, dagen efter bryllup og talrige andre skønne dage i
  2010.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har et minimalt budget, så tror jeg vil gå efter high-street som jeg har overvejet at købe tidligere, nu på udsalg. På den måde kan jeg opdatere gaderoben med mere end bare et eller to stykker tøj. Dog er jeg i år ikke gået på kompromis med støvler og frakke. ;) Men helt klart, Camel er nok et no-go. ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Så fedt indlæg! Jeg er desværre rigtig mange gange faldet i
  ‘udsalgsfælden’ og købt alt muligt l**t, som jeg, når det kommer
  til stykket, kun har købt, fordi jeg er blevet revet med.. Jeg har
  efterhånden – på trods af mine 27 år – endelig rigtig fundet min
  stil og køber ALDRIG mere noget, jeg ikke er 100% glad for og som
  jeg virkelig føler mig hjemme i, hvorfor jeg også lover mig selv
  kun at købe udsalgsvarer, som jeg enten har salvet over sæsonen
  igennem, eller som føles SÅ rigtigt.. Det er sådan en god følelse,
  ikke at købe alt muligt fordi det er billigt, men at købe mindre,
  men til gengæld meget lækre varer. Efterhånden har jeg fået bygget
  en god basisgarderobe op med lækre materialer og det er
  selvfølgelig også det, jeg vil gå efter, hvis jeg skal shoppe på
  udsalg..:-) Godt nytår, Kærligst Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Indtil videre har jeg kun shoppet en enkelt udsalgsvare. ;-) En sort blondeblazer fra H&M til 100 kr.. Men holder øje med NAP og ser om de ikke sætter lidt mere ned. Holder øje med en lækker LBD, dem kan man jo aldrig få for mange af..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

So, 2011 you say?