Christmas Look 3

Favorite Vintage Necklace

Et lille detaljefoto fra juleaften, som jeg synes fortjener sit eget indlæg. Det er nemlig min yndlings vintage halskæde, som har været i min familie i mange, mange år. Jeg arvede den selv for nogle år siden, og synes simpelthen den er så fin og unik, og så kan man ligefrem se på den, at den har en historie. Ikke lige noget man ville kunne gå ind og købe i dag -og så er  den med min favoritsten, månesten.

Jeg vender nok tilbage med lidt mere udsalgsshopping-relateret, men er det bare mig, eller kan I heller ikke helt overskue det? Jeg har det personligt sådan, at hvis det ikke er minimum 50%, så er det ikke udsalg. Jeg gider ikke gå amok over f.eks. 30% (*host* Net-a-porter, der i forvejen ofte kører med ågerpriser *host*), så når vi kommer et stykke hen i januar, og butikkerne stadig ikke har solgt efterårsvarerne, se så bliver shopping pludselig meget sjovere. Så nej, jeg har ikke købt én eneste ting på såkaldt udsalg endnu -føler mig meget dygtig :D

Thought this vintage necklace deserved it’s own post. It has been i my family in many years, and I really love it. It’s very unique, and not something you can just go and purchase today.

16 kommentarer

 • louise

  Åååh, jeg har det på præcist samme måde! Har både været forbi acnes VIP-udsalg og igennem butikkerne i KBH, og har ikke fundet én eneste ting.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes nu jeg har fundet et par go’e udsalgsting, men der er stadig nogle items jeg gerne ville have fat i…og som ikke er sat nok ned…endnu ;) Is i maven….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja præcis. Is i maven. Jeg har kig på en RO top, men synes stadig den er for dyr. 50%, så snakker vi ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  De der 30-40% gider jeg skisme heller ikke – udsalg er mindst 50%! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er en flot halskæde, og tanken om at det er et arvestykke gør den kun flotter :)

  Jeg har købt et spejlreflekskamera på udsalt – 50 %. Det er okay i mine øjne.
  Pg.a. det og det faktum at jeg er på SU, bliver det også minimalt hvad jeg køber ellers, men mon ikke der ryger lidt med?

  Knus Anita
  http://www.piecesofalittlelife.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flot halskæde.. :) Elsker at have gamle ting med historie – især smykker. :)

  Mht. udsalget så har jeg ikke kig på noget særligt endnu. NAP køber jeg sjældent noget fra, da det er billigere at finde andre steder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita – Hvor fandt du et spejlrefleks til 50% ????! (:

  Og jo, har det også bare sådan lidt at når man så kommer ind i butikkerne, så er tingene på udsalg smidt på nogle stativer i hjørnerne i TOTALT kaos og man ved aldrig om man finder mere end én str og tanken om at skulle presse sig ind imellem alle de andre rasende desperate kunder, for at lede 10 stativer igennem efter noget der sandsynligvis ikke er det, det tager pusten og lysten fra mig..
  Hvorfor er udsalg lig med kaos? Shit altså (;

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Apropos udsalg, er der så nogen, der ved, hvornår youheshe’s udsalg starter? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker dine øringe fra Line & Jo! They are absolutely amazing! Har selv lige købt et par øreringe i Pieces der minder om dem!

  http://www.amandabloggin.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mi Caroline

  Enig, udsalg skal da være på mindst 50 %! Jeg har nu været heldig hos Asos: Bl.a. et stk.’s grå Stine Goya frakke på vej til mig, selvfølgelig med 50 % rabat, haps;-) Endvidere købte jeg et par basisting i COS, også til halv pris. Men jeg har gennem årene lært ikke at gå besærk i den forgangne sæsons varer, men prøver at finde enkle, brugbare ting på udsalget i stedet.

  – Synes i øvrigt din halskæde er rigtig fin. Jeg har altid været fascineret af månesten, de er lidt “mystiske” på den flotte måde i mine øjne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Flot halskæde:-)
  Jeg kunne ikke være mere enig mht udsalg og %’er. Hvis jeg køber noget på udsalg er det altid fra de dyre butikker. I år tænker jeg særligt kashmir cardigans og andre cardigans, de kan jo være åbne de næste par måneder;-). Og derudover har jeg kig på et par Miu Miu støvler på Net-a-porter, men der skal min. være 50% på dem før jeg taster min visaoplysninger, jeps is i maven;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg har det på samme måde. Udsalg starter først fra 50% og opefter i min verden ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan godt lide kæden fordi den er sådan en helt unik. Jeg har luret på udsalgsvarer, men endnu ikke købt noget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise: :) det var et køtilbud, de i avisen reklamerede med der var 300 af i DK. Det er nok ikke verdens mest fancy SLR, men Google fortalte mig at det er et ganske udmærket begynder SLR. Og jeg er mere end tilfreds, syntes det tager nogle rigtig gode billeder :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg har shoppet lidt. Men det var kun fordi at et par af de ting jeg havde købt før jul (og endnu ikke havde brugt) var sat ned med henholdsvis 40 og 50%, samt at der var et par julegaver der skulle leveres tilbage :)

  Men ellers er jeg af samme holdning. Vil først shoppe når der er mindst 50 %. Jeg føler mig også dum hvis jeg køber noget der er sat ned med 30%, for tit bliver det sat yderligere ned i slutningen af januar..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  ej hvor er halskæden smuk! og hvor er jeg bare vild med kjolen! kan man købe den stadig? hvor ville jeg bare gerne eje den :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Christmas Look 3