Min udsalgsliste!

Et Nytårskort:

Årets sidste dag. Denne gang nøjes jeg med at sende jer et kort -med et billede der står i skærende kontrast til min meget smilende julevideo (som I var en del der kommenterede, hæ hæ). I den video fik jeg vist egentlig sagt det meste, så uden at gentage mig selv, vil jeg bare ønske jer alle et super godt og fantastisk nytår!

Jeg håber I får en skøn aften, hvadenten den står på vild fest, eller hygge med de nærmeste. I kan nok godt regne ud, at abefesten er aflyst for mit vedkommende, men jeg glæder mig faktisk også bare til en dejlig aften og nat med familien. Min datter er vild med fyrværkeri, og vi går hele vejen med stor middag, fine kjoler osv. Og så slipper jeg for tømmermændene d. 1, men har alligevel inviteret Thorsen med kæreste, så vi kan pseudo-tømmermændshygge sammen der.

Jeg vender tilbage med nogle svar på jeres spørgsmål (og jeps, I skal også nok snart få at vide, om det er en dreng eller pige der snart flytter ind herhjemme -men i et andet indlæg). Du kan godt liiiige nå at få dit spørgsmål med her.

Og, en ting jeg glæder mig rigtig meget til er, at jeg får hele 2 nye blog-roomies her på Looklab pr. d. 1. Hvem det bliver må I kigge ind og se, men jeg garanterer jer, det bliver SÅ godt. Kan afsløre dog, at det er 2 piger, og meget kompetente bloggere på hver deres område, og med hver deres fokuspunkter og stil. Vi var i hvert fald ikke i tvivl om, at vi gerne ville flytte sammen med dem -it’s gonna be goooood!

Så hav nu en god aften, og så håber jeg vi ses igen i det nye år, til en masse hyggelige timer sammen :)

Camille.

Just wanted to send you a New Years’ greeting. So glad you choose to follow my blog. I’m going to be together with my family tonight, going all-in with fancy dinner, dresses and fireworks. Hope you’ll have a fantastic evening!

Camille.

15 kommentarer

 • LM

  Godt nytår!! <3

  Jeg glæder mig til at se, hvem de to nye bloggere er ;)

  http://everybodygetsrandom.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SPÆNDENDE hvem de nye er! Har måske en lille bitte anelse, men så alligevel slet ikke :p Glæder mig til at se det.

  Godt nytår til dig også Camille :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er det mon Lynn fra Daily Style Dairy og Louise fra Guld.log? Begge MEGET dygtige. Spændende :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt nytår til dig også

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig godt nytår til dig! :) Tak for et godt år herinde!

  Jeg kunne måske også godt forfalde til at tro, det var Lynn, men vi får se!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Også rigtig rigtig godt nytår til dig! Håber 2011 bliver fantastisk og ikke mindst med den lille nye! Jeg glæder mig til af følge med i det nye år og se hvad du finder på!

  Håber du får en hyggelig aften med en masse hygge og en lille prinsesse i festkjole – håber hun holder ud så hun kan se fyrværkerri:)

  Festlige hilsner og smil fra
  Ditte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt nytår :-)
  Håber at du får en fantastisk aften med familien…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Ih, i lige måde! <3
  Glæder mig også til at se hvem det bliver :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Godt nytår:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig godt nytår! (: Og glæder mig til at se hvem de nye
  er (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tror godt det kunne være Line Love og Katarzyna fra S.U.S., men så måske alligevel ikke. Ej, jeg ved det ikke, haha ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Også rigtig godt nytår herfra :) Jeg er også meget spændt på hvem det kan være… Meget utænkeligt, men det kunne være fedt hvis den ene var Hanneli Mustaparta ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Du er så sej Camille!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte Florette

  Uha, det lyder spændende! Jeg tror lidt at det er Sofie og
  Frede! Meeen venter i spænding..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Takker for hilsner, og gode bud -men nu er det afsløret, og jeg håber I er lige så begejstrede som vi er :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Min udsalgsliste!