Rick Owens Lilies!

Christmas Look 3

Så fik jeg lige tid til at uploade outfittet fra juleaften:

Topshop dress, vintage necklace, Accessorize clutch and rings from Bjørg (got a total bird-theme going).

Topshop fur, Louis Vuitton scarf and Louboutin heels.

My outfit from christmas eve.

23 kommentarer

 • Pernille

  Wow et flot sæt ! (:

  – Hvilken neglelak er det du har på ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Sikke fin!

  – Hvor har du købt dine Louboutin heels? Jeg har kigget på ebay.co.uk utallige gange, men er altså bange for alle de der efterligninger! :-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak :)
  Neglelakken er Going Incognito fra Essie, og skoene er købt i Louboutinbutikken i London -de sender gerne i øvrigt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønne heels….for pokker da. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Hvor høj er du Camille? Jeg har nemlig kigge langt efter den topshop kjole, men sprang over da jeg troede den ville blive for kort til mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  hvordan formår du at se så godt ud, endda når du er i 7. måned i din gravidtet?!! så snyyyyd! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I love, love, LOVE the shoes!!! Og kjolen også.. Og tasken nu vi er i gang! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Tak, Camille. Min næste spg. må da blive; Hvordan er de i størrelsen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvilken model Louboutins er det? Kunne også rigtig godt tænke mig et par, men er bange for, at de bliver for høje – synes mange af hans modeller er meget høje, og det har jeg det ikke alt for godt med, men dem, du har på, ser ud som om, at de har en ok højde ;o)

  Har i øvrigt også selv Topshop-kjolen og er rigtig glad for den. Jeg er dog overrasket over, at du kan bruge den blot med tights inden under – jeg er 1,70 ligesom dig og har det generelt fint med korte kjoler, men denne kjole føler jeg er meget kort, og jeg kan kun bruge den med leggings under, da jeg ellers er bange for at komme til at flashe lidt for meget… ;o)Gad vide om de er kommet til at producere den i varierende længder? For jeg må indrømme, at den på mig nærmere er en lang tunika end en kort kjole.

  KH Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak, jeg er faktisk godt i gang med 8. måned… Og jeg er ca. 170 :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hov, der kom lige 2 spørgsmål mere.

  Jamen jeg ved kjolen findes i 2 varianter. En i jersey (som jeg tror er kortere) og så denne i poly/viscose som er semi-transperant. Men jeg har også en Samsøe tankkjole under, da den ellers er for gennemsigtig, men nej, ikke for kort, selv ikke med maven. Men har ikke gjort noget ved den :)

  Det er Simple modellen, og de fåes både i en 10 cm og en 8,5 cm, ligesom de fleste Louboutins gør det :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Wow lækre outfits!
  Må man spørge hvor meget du har givet for dine Louboutin’s? Og hvor høje er dine?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg må sige, at jeg er imponeret over, at du stadig kan gå
  i stiletter. Jeg er i 9. måned nu, og forsøger somme tider at hoppe
  på de høje hæle (savner det jo lidt), men jeg synes simpelthen det
  er så hårdt at gå i dem. hehe. Lækkert outfit :) /Stine
  http://www.mademoisellesl.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • m.

  Hvornår har du købt tasken?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De sko der. . . Det er mine drømmestiletter. De er så fine,
  simple og ja. Jeg elsker dem :) Generelt rigtig fint juleoutfit.
  Maven er så fin :) Kraven er en rigtig fin detalje på kjolen. I
  like :) Knus Anita http://www.piecesofalittlelife.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Man kan jo ikke blive andet en misundelig, når man ser på de Louboutine hæle.
  Øv sådan nogle vil jeg også have!
  Anyway, virkelig fedt look!
  /S
  http://www.afashionchild.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine: Hvor der er vilje, er der vej :D Jeg giiiiider ikke være gravid mere, så nu lader jeg som om jeg ikke er det (guess I’m fooling no one, ha ha).

  Jeg mener jeg gav lidt over 3000 for skoene i sin tid, men det er flere år siden, så jeg kan simpelthen ikke huske det. Mener de er 8,5 i højden, da de skulle være mit ultimativt klassiske par, som jeg skulle kunne holde ud til at have på en hel dag. Har godt nok ikke målt efter, og er for tyk til at rejse mig lige nu :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha nej, jeg kender godt følelsen. Ville virkelig også ønske der var en fast forward knap, så baby kunne komme ud og jeg kunne få min krop tilbage :) hehe jeg lader også somme tider som om jeg ikke er det, og kæresten synes bare jeg er tosset :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L.

  wauw, sikke en sej gravid kvinde, du er. virkelig flot sæt og fantastiske stiletter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhhh, mangler et par Simple i min samling!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trins

  Jeg tror at det er 100mm modellen…. det synes jeg at det ligner, hvis man sammenligner billedet her: http://us.christianlouboutin.com/simple-pump-100mm.html

  UH! Jeg er også på udkig efter et par klassiske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Camille :)
  Mener du engang har skrevet, du har købt røde såler på eBay til forsåling? Eller er jeg helt galt på den?
  Hvis du har forsålet dine Loubs er det så “bare” med røde gummisåle som fx disse?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Rick Owens Lilies!