Rolex

Sunday in the Snow.

I får også lige outfittet fra i går sådan som det så ud, da jeg var udenfor. Lag på lag er min ven lige i tiden, kan man vist roligt sige, og det går også helt fint -så længe jeg ikke skal ud på længere vandringer. Ville det ikke være sjovt, hvis sneen stadig er der når jeg skal føde, og at jeg så bliver hentet i PMV? Det kunne da være helt vildt grineren -lover jeg får kæresten til at tage billeder så :D

Rick Owens jacket, Topshop Maternity dress, H&M hat, Morphine Generation cape, Sam Edelman boots and Alexander Wang bag.

This is my outfit from yesterday, only in the outside-version :)

10 kommentarer

 • Tine

  Hvor er du bare super flot gravid :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Man kan da se maven rigtig meget lige på det billede :-)
  Hvornår er du egentlig sat til og skulle føde? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser virkelig smuk ud her, og jeg elsker virkelig den kappe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et dejligt gensyn med kappen.
  Under min første graviditet klarede jeg mig også gennem vinteren med min læderjakke, tykke striksager og en kappe – men jeg er simpelthen for kuldskær nu med al den sne – og så har jeg en lang gåtur frem og tilbage til min søns vuggestue hver dag, som jo ikke just gør sagen bedre.

  Indtil videre kan jeg klare mig med min vinterjakke fra sidste år, fordi den er i empire snit og bare lukkes med et bælte under brystet, men jeg er desværre ikke sikker på, om den går hele vinteren…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Uha, fryser du ikke benene?? :)
  Hilsen verdens største frossenpind ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak :)

  Nej, lige pludseligt har det jo med at gå stærkt Lisbeth (især anden gang, pyha!), men måske du alligevel klarer frisag, hvis vinteren er mere mild end sidste år.

  Jeg er sat til slutningen af februar, så det varer ikke sååå længe igen :)

  Og jo, jeg fryser benene -de er jo helt lilla, som du kan se! Arj, ha ha, den lå bare lige til højrebenet :D Nej, det går fint med kulden, så længe jeg ikke skal ud på lange ture, som beskrevet :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Håber da vildt meget på PMV’en. Mon ikke også du ville kunne finde et matchende outfit..?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du bare skøn at se på :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] tak! Jeg har denne gang været i navy strømper, og ikke sorte. For ikke så længe siden var det lilla -hvad er det dog der sker? Nja, det er engentlig rimeligt enkelt. Jeg har kun sorte ventebukser […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • the jacket is lovely!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Rolex