10 Clutches From ASOS

1. søndag i advent

Tror jeg tilbragte dagen ligesom rigtig mange af jer, nemlig med familien til gløgg (te for mit vedkommende) og æbleskiver. Generelt har min weekend stået ret stille, og der er blevet slappet af og hygget indendøre. Det tror jeg virkelig jeg har trængt til, da jeg godt kan mærke en del til graviditeten efterhånden.

I dagens anledning var jeg trukket i lilla strømper, x i kalenderen, det er vist aldrig sket før (men trængte til lidt fornyelse, og kan jo ikke bare snuppe et par andre jeans på).

Håber I har haft en god weekend, og er friske til en ny uge i snefaldet’s tegn (gider nærmest ikke se nyheder i disse dage, det handler jo seriøst ikke om andet end sne!).

Topshop Maternity dress, necklaces from Glitter and H&M, Sam Edelman boots, rings are vintage, from Roskilde festival and Julie Sandlau.

I have just enjoyed the weekend at home relaxing. However, today we visited family and celebrated, that christmas is just around the corner!

12 kommentarer

 • Lækker som altid! Du skjuler nu den graviditet meget godt! ;-D

  Kig forbi min blog, og tilmeld dig ugens GIVEAWAY, et lækkert USB-smykke fra Kähler Design!

  http://ashopaholicisloose.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  du har så mange fine smykker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • En afslappende weekend kan alle vist bruge en gang imellem. :)
  Og virkelig lækkert outfit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kathrine

  Ihh.. du har pludselig fået langt hår! Farver du det egentlig under din graviditet? Du formår virkelig at forene din stil med din graviditet, det synes jeg er

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg vil også se sådan ud når jeg skal være gravid igen ;) Du er den smarteste gravide jeg nogensinde har set! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er SÅ fin den kjole – ville ønske man kunne få den til non-maternity… Lavede de ikke på et tidspunkt en der lignede i deres alm. kollektion?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, den er virkelig flot til dig den kjole. Kan rigtig godt lide dig i stramme langærmede ting (: (Håber ikke det lyder klamt, du ved formentlig hvad jeg mener..)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak skal I have, det er ikke altid lige nemt med den mave jo -og nej, ikke klamt, ha ha :D

  Tror ikke man kan få den helt samme til non-maternity, desværre egentlig, for jeg gad også godt have den! Men der kommer af og til noget der ligner lidt.

  Mit hår er blevet vildt langt ja, glæder mig til at klippe i det igen. Og nej, jeg farver ikke hår under graviditeten. Det fraråder sundhesstyrelsen, så selvfølgelig følger jeg deres anbefalinger. Har også en ganske habil udvoksning efterhånden, men synes faktisk det er værre ikke at have det som gravid (altså, at farve hår).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan godt lide de lilla strømpebukser :) De giver lige et twist uden at det er for meget. Den skulle man måske overveje at sporte ind imellem.. :)

  Og jeg vil lige tilføje – syntes ikke din udgroning gør noget, jeg bider hvertfald ikke mærke i den. Det falder meget naturligt :)

  Knus Anita
  http://www.piecesofalittlelife.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia

  Jeg blir lige nød til at høre dig om en helt anden ting… jeg har en plakat magen til den du har i baggrunden på billedet. Jeg har forgæves forsøgt at finde en sort ramme (der er til at betale). Hvor har du købt din og hvad har du givet for den? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har haft den inde i en rammebutik, da der vist ikke findes standardrammer med de mål. Det kostede lidt over 1000 kr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lina

  Hvor er plakaten fra? Det er virkelig nogle fine farver! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

10 Clutches From ASOS