Hvad skulle man gøre...

Lidt mere slik…

Jeg synes det er så cool, at der for alvor er kommet gang i god, dansk keramik. Det er på tide, at de kongelige porcelænsfigurer, platterne og Axel Salto får lidt kompetent konkurrence. Selvom jeg har haft dette mini-fad i et års tid efterhånden, bliver jeg stadig i godt humør af at se på det, og fylde det med Skittles (og glæde mig over, at jeg så nemmere kan komme til at hapse de røde, hæ). Hvis I allerede nu er begyndt at tænke i julegaver (jeg er ikke!), så synes jeg Susan Liebe’s keramik er værk at tjekke ud. Hun har sin lille shop her, hvor hun også sælger de fineste små krukker.

collage1468

Danish ceramist Susan Liebe makes the cutest things. I.e. this plate with the words: “A bit more candy”, in Danish.

 

16 kommentarer

 • Christina

  Sød skål – men endnu vigtiger: hvor får du fat i Skittles??? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den fin. Perfekt til stuebordet ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, hvor er den sød (: Sådan en vil jeg gerne have (:

  http://chocolateplane.blogspot.com
  http://chocolateplane.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, hvor er den fin. Og sjov.

  Fantastisk ide :D

  Knus Anita

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den skål er bare så skøn. Er helt vild med hendes kreamik.
  Er vinderen af weekend opholdet udtrukket, eller er det bare mig der ikke kan finde ud af at se hvem det blev?
  Kh Birthe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Elsker også hendes ting helt vildt meget, jeg er lidt en slikgris så jeg har fadet hvor der står: plads til meget mere slik ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg er også meget interesseret i at vide, hvor du får fat i Skittles?? :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elizabeth

  Er ligesom de andre meget interesseret i om du har fundet et sted i Danmark hvor man kan købe Skittles? :D Eller hamstrer du dem også hver eneste gang du er i UK? (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Man kan købe skittles i adskillelige af Superbest forretninger ved jeg da. Både alm. og sour! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jep Vibeke har ret. De har dem hvertfald i super best i Kennedy arkaden i Ålborg. Har faktisk ikk set dem i andre butikker heller ikk de 2 super Best der er i Randers

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker skittles, jeg levede af det da jeg var i polen. 3 poser om dagen (de små)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  re: skittles diskussionen: jeg køber også mine i superbest, men det er ikke alle der har dem. min foretrukne har dog en ‘udenlandsk slik’-hylde, så jeg kan hamstre cadbury chokolade, skittles og diverse andre lækkerier.

  Og hvor er det dog et sødt fad. Må eje!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker også de røde!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Man kan også få dem i slik hans og øl grethe på vesterbro – lige ved siden af blockbuster :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hæhæ, Camille. Du skal da have fat i den store skål, som jeg købte i Kbh. i sommer. Der kan være “Rigtig meget slik” i! :o) Jeg tror i øvrigt aldrig, at jeg har smagt Skittles – eller også har jeg glemt, hvordan de smager.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg troede virkelig ikke at man kunne få Skittles i DK længere!! Jeg skal så meget på jagt efter dem fra nu af xD

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Hvad skulle man gøre...