Purple + Pink

E45

E45 er ikke bare navnet på en motorvej, men også en vildt god creme -til ingen penge. Jeg købte en tube i lufthavnen i Gatwick, da jeg var kommet afsted uden min ansigtscreme. Min hud er sart og tør, og hertil er den bare perfekt. Den fugter, uden at fedte, da den trænger ret hurtigt ind, og den er lavet særligt til sart hud og folk med eksem, så den tager faktisk også små urenheder og røde pletter -og så er den selvfølgelig uden parfume og parabener. Tænker den især bliver ekstra god til vinter, for at bibeholde fugten når frosten sætter ind.

Det er dog ikke den eneste creme jeg bruger, jeg kan godt lide at skifte lidt rundt, men den er nu fast del af udvalget (og den eneste min kæreste bruger, den er nemlig også super til hud der lige er blevt barberet). Og til prisen på £2.45 (dvs. omkring en 20’er), så er den guld værd! Jeg har endnu ikke spottet den herhjemme, men kommer I til Storbritannien (nærmere bestemt “Boots” kæden), så køb endelig en med hjem og prøv. Ellers kan den også købes online flere steder, bl.a. her.

collage1466

I really love the E45 creme for dry skin. I often use it on my face, and it leaves it radiant, spot-free and moist. And the price of around £2.45 i so great!

 

6 kommentarer

 • mangler lige sådan en til tasken! og navnet er da til at huske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tha

  Uh mangler lige sådan et produkt! Hvor kan det købes?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] hvad jeg skriver om, så læs mit indlæg om en af verdens bedste (og absolut billigste!) cremer her. Hele min familie kan i hvert fald ikke undvære […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sus

  Jeg har faktisk købt denne creme på din opfordring. Og
  fordi portoen er til at føle på, købte jeg den store, og er meget
  glad for den! Bruger du den også med god samvittighed her hvor du
  er gravid?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Kristensen

  Nej, hvor morsomt! Min søster og jeg er totalt afhængige af selvsamme creme – vi kalder den “motorvejscremen”. Vi har begge utrolig sart hud, og den kan bruges over hele kroppen i rigelige mængder lige så tit man vil. Den kommer al udslæt og tør hud til livs! Vi vil i hvert fald være fans for altid!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Purple + Pink