Queens of the Stoneage at Reading

Monochrome Zara Knit

Da jeg var i Reading stødte vi pludselig på en Zara (totalt god shoppe-karma i en ellers ret kedelig by), og hov, der var lige en monokrom cardigan i tyk finstrik, der lige ville med hjem. Den kan nemt bruges som jakke nu her, og er perfekt til lag-på-lag-look.

collage1392

Jeg sælger i øvrigt støvlerne på billedet fra My Favorites. De er for høje til hverdag på mit job, så jeg har ikke fået dem brugt nok. De er en str. 38, i sort ruskind, og omend de er ret høje, så har de ca. 2 cm indvendig plateau, så de er behagelige at gå i. Kom med et bud hvis du er interesseret :)

collage1393

Bought this knit at Zara in Reading yesterday. Love it already, and perfect for layering.

 

   

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Queens of the Stoneage at Reading