Me, me, me...

Nye Repetto..igen.

collage1310

Ok ok, nu har jeg vist også fyldt lageret ok op med Repetto ballerinaer (eller, ballerinaer generelt egentlig… narj, det kan man da aldrig, vel?). Men denne fine tomatrøde lak-version stod altså i Tiffany til 650 kr! Det kunne jeg ikke gå forbi, farven bliver så fin til efteråret, og lækkert med lidt farve for enden af de grå eller sorte ben. Tror i øvrigt de stadig har alle størrelser, men bemærk at Repetto er små i str. Jeg er normalt en 37 i høje og en 38 i flade sko, men Repetto har jeg altid i 38½ eller 39!

Couldn’t resist these Repettos at 50% off. They are the perfect colour for autumn.

 

11 kommentarer

 • Anne

  Flotte sko, fed farve!
  Nu skriver du, at farven bliver så fin til efteråret… Jeg synes, det kunne være fedt, hvis du vil lave et indlæg om trends og farver til efterårssæsonen? Tøjet er jo allerede begyndt at komme frem i butikkerne.
  Hvad ser du som de vigtigste trends, hvad følger med over fra SS10, og hvad er helt ude? Hvilke ting tror du på, og hvad holder bare ikke?
  På forhånd tak :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  De er fine. Gid man kunne finde sådan nogle (gerne på udsalg) på midtsjælland… Tillykke med det nye køb :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de fine! Skal helt sikkert lige overveje dem…

  Vil derudover gerne påpege, at vi deler skostørrelse (er også en 37/38!) så hvis du får lyst til at lave et samarbejde/delingssystem, så er jeg klar ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvor er de skønne – kan du ikke skrive adresse eller telefonnummer på den butik, hvor du har købt dem? Så kan det være, at jeg kan overtale dem til at sende til Kbh.?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  …jeg tror jeg Tiffanys telefonnummer på nettet, så behøves ikke alligevel…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise tnb

  Havde de flere Repetto ballerinaer på udsalg derinde?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastiske sko. Tillykke!!! Mvh Jeanett

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camille

  Nej Louise, kun denne farve tror jeg :)

  Anne, ang. næste sæson skrev jeg netop her i går, at jeg har en mental deadline der hedder 1/8 -I er jo allesammen på ferie (det kan tydeligt ses i læsertallet), så jeg vil hellere vente til I er lidt flere igen der læser med -da de indlæg om næste sæson altid er ret populære. Men de kommer, promise :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Hvor er de lækre .. :) Kender du til nogle www-shops som sælger Repetto – syntes ikke Odense har det største udvalg, og jeg ELSKER dem :)

  Du har en såååå fantastisk blog – skal ind og kigge hver dag, ellers er dagen ikke god .. Så TUSIND tak Camille ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camille

  Mange tak :) Jeg ved mytheresa.com sælger dem, ellers ved jeg, at butikker som Notabene og Tiffany gerne sender deres :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Super – tak :) Fandt også lige et sted hvor de var til ½ pris – skønt ..

  Nyd London

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Me, me, me...