Nye Repetto..igen.

Et fjerde familiemedlem!

Her de sidste ugers tid har vi faktisk været 4 i familien. Min datter har fået en lille kanin, som hun har døbt Victor. Jeg ville have han skulle have heddet Svindler eller Slambert, begge gode kaninnavne, men datteren var slet ikke med på ideen. Det er da ellers den perfekte kontrast mellem navn og lille blød pelsbold, ligesom blomstret silke og sort læder, ha ha. Men måske heller ikke så smart hun var kommet ned i børnehaven, for at præsentere sin nye kanin, Svindler, det er ikke sikkert alle lige var med på ironien…

Men her er han, et klart bevis for, at jeg alligevel har et softspot når det kommer til kæledyr (som ellers ikke rigtig siger mig noget):

IMG_0989

Han er mørkegrå med hvide tegninger ved næse, ører, poter, hale osv. totalt veldesignet kanin ;)

Skal nok vende tilbage med noget lidt emre fashionablet i morgen, promise.

My daughter got a rabbit called Victor a few weeks ago. He is just the sweetest fuzzy ball :)

 

8 kommentarer

 • Ej hvor er den sød :) Kan nu godt forstå at du var mere interesseret i at få et rigtig kanin navn til kaninen :) hihi..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • FÅRK det er nuttet det der! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er sød, kaniner er det nye i blogland, he he. Vi (datteren og jeg) har gået og ventet på en, som vi skal hente i morgen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frida

  Haha for pokker hvor er det herligt. Du lyder som en skønno mor :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Guuud, hvor er han skøn! Svindler havde da ellers passet godt ;) Jeg har selv en fantastisk, lille dværgvædder, så du siger bare til, hvis du har brug for nogle råd, Camille :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nåeeh – meget pudsigt, min kæreste var med vores søn på en bondegård i går, hvor de havde kælet med kaniner, og han var helt hooked på at få én, da de kom hjem. – altså kæresten, vel og mærke – ikke sønnike :D

  Jeg er nu ret sikker på, at katten ville anse sådan en pelsklump for et udemærket stykke legetøj, så vi nøjes med et enkelt husdyr herhjemme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camille

  Kaniner er SÅ meget den nye sort ;)

  Det sjove var, at vi var egentlig ude at se på en fisk. Men så så jeg bare den her kanin, med den sødeste hvide næse der rigtigt vibrerer når den snuser, og så tænkte vi lige et døgns tid -og efter en nærmest søvnløs nat fra min side, måtte vi jo ud at hente ham :D

  L: Han er jo i bur, så i teorien kunne i jo sagtens. Omend jeg er glad for at vi har en have, så Victor kan komme ud i sin indhegning (som kæresten stolt har lavet til ham… vi er SÅ meget kanin-forældre, ha ha).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Må give din datter ret i, at Victor er det perfekte navn – jeg har selv haft en dværgvædder ved navn Victor nemlig, haha ;-) Hvor er den bare sød!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Nye Repetto..igen.