Et fjerde familiemedlem!

Back in jeans

Her forleden var jeg for en kort bemærkning tilbage i et par jeans. Ikke lige dem jeg har brugt mest de seneste uger, heldigvis har det været mere til kjoler og shorts. Jeg skrev jo for noget tid siden, at jeg, og to læsere, skulle teste et par nye jeans fra Lee med ekstra stretch, og det er faktisk dem jeg har på her. Der kommer et helt indlæg om dem snart, sammen med de andre to testere, hvor de bliver beskrevet og vurderet, men jeg ville lige tyvstarte lidt. Det er fuldstændigt som at have leggings på, men bare i en noget tykkere kvalitet, hvor alle jeansdetaljerne jo er der. I like, men mere om det senere :)

collage1311

Top fra H&M, jeans fra Lee, støvler fra Zara.

collage1312

Halskæder fra Pamela Love og Moon Raven Design.

I’m wearing a new pair of jeans that I got from Lee. It’s their new ultra stretchy Scarlett model that I’m testing. I really like it, it’s like wearing leggings, only a bit thicker and with all the jeans details. They launch in stores in August :)

 

6 kommentarer

 • Jeg er så vild med de støvler! Toppen er rigtig fin, har godt luret på den i H&M :)

  /Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Jeg er også noget forelsket i de støvler… :) Tror godt jeg kunne lave et lignende outfit med en top og jeans jeg har – men uden støvlerne er det ikke det samme! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • virkelig fine jeans! ser frem til din bedømmelse af dem (: ved du hvornår de kan fås i butikkerne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og kender du priserne på bukserne? For de lyder lige til at være et par for mig :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camille

  Tak :) Jeansene burde være i butikkerne fra august, og de kommer til at koste 7-800 kr, så det er jo ganske godt! Men som sagt, mere om dem senere :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Er det stadig til at få toppen i H&M i Kbh et sted?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Et fjerde familiemedlem!