Back in jeans

A small getaway

Jeg er lige endnu engang taget et smut ud i verden, og nyder livet i fulde drag. Derfor er jeg ikke lige så hurtig til at svare kommentarer og mails i disse dage, sorry :) Jeg har taget et par billeder til Jer i dag, af nogle ultra lækre sager, som jeg lægger op lidt senere. Lige nu vil jeg fordøje aftenens koncert og kæmpe middag, og lade op til endnu en dag med knald på i morgen.

collage1313

Og hvad er det vigtigste når man flyver? Hjemmestrikkede sokker (disse købt på Roskilde festivalen) selvfølgelig! Der bliver altid så koldt for fødderne i en flyver, og efter jeg er begyndt at have sokker med, så har jeg sluppet for min ellers obligatoriske ferie-forkølelse. Og jep, jeg lyder lige lidt som nogens mor (men det er jeg jo også… hæ).

I’m currently enjoying a small getaway, so expect a small delay in answers per mail and comments, sorry :)

 

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Back in jeans