The Hat In Action!

Miu Miu print

Miu Miu rammer ofte helt plet hvad angår prints. Man må sige, at de med deres SS10 prints med svaler, katte osv. igen igen har fået masser af fokus og anerkendelse. Omend jeg elsker svalerne, så er de ikke mit yndligs Miu Miu print, det er nemlig dette stjerneprint, som efterhånden er en del år gammelt. Kan huske jeg købte kjolen da jeg var i 8-9. uge med min datter (så mener den er fra AW05). Jeg vidste jeg ikke ville komme til at bruge den før et år senere, men jeg måtte bare eje den -og jeg elsker den endnu!

Fra forleden aften, hvor vi var på vej til Sankt Hans bål:

collage1215

Kjole fra Miu Miu, cashmere cardigan fra Ganni, skindjakke fra Zara og ballerinaer og solbriller fra Chanel.

My favorite Miu Miu print is this older (AW05) starprint. Miu Miu make fabulous print almost each season, but this one has always been my favorite :)

 

 

7 kommentarer

 • orv, et godt billede af dig her:) elsker kjolen og jakken:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih, hvor er den flot! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  uha en fed kjole :) apropos graviditet så sidder jeg her som 22 årig gravid med mit første barn i 18. uge, kan snart ikke lukke bukserne mere, så skal investere i noget ventetøj. Men H%M ´s osv er bare så fandens konet! har du nogen ideer til lækkert ventetøj?? :)

  MVH Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh den kjole er simpelthen SÅ smuk til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ej, hvor er det en fin kjole. De rammer rigtigt med print hver gang.

  God Roskilde festival! jeg har desværre aldrig modtaget mine billetter så rimelig træls når man har betalt og det er to stk. øv!!!

  smil Ditte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camille

  Tak :)

  Julie, jeg ved lige hvordan du har det. Skynd dig ind på Topshop, der kan du i hvert fald få et par lækre, nye jeans i deres Maternity-serie. De får hele tiden nye varer, så tjek ofte :)

  Ditte: Skynd dig at ringe til dem. Billetterne bliver bare sendt til dig igen så, du har ditordrenummer på mailen jo :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var for sent ude og måtte købe privat over dba.dk, så ikke så meget at gøre desværre! er SÅ sur! Så pt kigger jeg videre, ikk noget værre end når man regner med at komme afsted og så pludselig ikk skal! Det er det værste, pengene er os træls at miste men mest oplevelsen! Du må sige til hvis du ser nogle billetter der over;)

  giver ikke op! vil afsted!:)

  SMIL Ditte
  /Modekolibrien.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

The Hat In Action!