Miu Miu print

Festival-klassikeren

Jeg går i disse timer og pakker til Roskilde festival, og prøver egentlig at gå lidt udenom klassiker-looket over dem alle, nemlig dette her:

collage1216

Alt fra Topshop, pånær Hunter røjserne og sandaler fra Miss Selfridge.

De senere år, har looket med pailletter, Hunters, denimhotpants, gladiatorsandaler, trilby stråhat, frynser, nitter, Aviator solbriller (evt. erstattet af et par Wayfarers), løs vintage-agtig t-shirt og parka hærget diverse festivaller. Og jeg synes virkelig det er cool, det er jo lige min stil, men et eller andet sted, er det også bare blevet lidt af en festival-uniform… Og lidt forudsigeligt.

Parkaen tager jeg nok med, den er jo lavet til at blive beskidt, og stadig overleve. Hunters kommer jeg heller ikke udeom. Det er de eneste røjsere jeg har, og jeg går helt fantastisk i dem (har en ret sart lænd, der brokker sig en del, når jeg har stået i flere timer). Hatten erstatter jeg med et tørklæde, og ingen denimshorts til mig i denne omgang, og ej heller pailletveste. Men hmm, resten har jeg ikke lige helt styr på endnu -måske nogle blonder?

Må også indrømme, at det faktisk var ret rart på Hurricane festival, at folk ikke rigtig gik op i mode, og vi egentlig bare var der for at høre alt den lækre musik. Det stresser mig faktisk lidt, at Roskilde er blevet lidt af et dagligt modeshow, med 100vis af stil-spottere løs på pladsen. Der er nu også noget charmerende ved at ligne lort, og bare være lykkelig med sine venner i solen :)

This is the classic festival-look, which I’m trying to avoid a bit, when I’m packing for Roskilde. However, I think it looks absolutely great, but also very predictable…

 

8 kommentarer

 • Hvor har du bare ret! Kan huske da jeg var yngre – i mine spæde teenageår, inden Kate Moss’ festivalchic halløj brød igennem for alvor og mens folk bare kom for at høre musik og sidde i noget lidt udflippet tøj, mest fordi det bare passede til livsstilen og til at blive beskidt…
  Suk…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Så er det jo altså også lige noget med hvor alvorligt man tager sig selv. Vi er vel nok en 70.000 mennesker på Roskilde der ikke kommer for at vise vores tøj frem men for at høre musik og chille. Hvis ikke man kan det mere er det IMO, med al respekt, selvskabt plage :) Så må I have jeres helt egen lille modefestival i festivallen, men vi andre holder altså stadig bare normal Roskilde udenom… Og I må godt være med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor har du bare ret! Det må være mega stressende, at skulle planlægge hvad man skal i, hvis man ønsker at være stylish hele tiden..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camille

  Altså jeg går jo meget op i mode (ellers rimelig nederen at køre denne blog, ha ha), så selvfølgelig vil jeg gerne overføre det til alt hvad jeg laver -det er min store interesse :) Men ja, alt med måde, men man kan ikke ignorere, at diverse sites lige fra mit eget Eurowoman til Trendsales, og mange af andre har masser af stil-billeder fra Roskilde. Det ser man slet ikke på samme måde på f.eks. Skanderborg eller Nibe festival. Roskilde ER blevet invaderet af mode, og du kan endda købe Nørgaard, Samsøe, Vibskov osv. på pladsen!

  Men man kan jo så selv vælge hvor meget man vil deltage i festen -men er man modenørd, som undertegnede, er det svært ikke at byde op til dans, når nu chancen byder sig :) Men alt med måde, nu må vi se hvor meget jeg gider, for det ER nu musiknørden i mig der skal tilfredsstilles de næste 4 dage ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monea

  Hm… Nu er jeg ikke så gammel endnu, men for mig er det jo næsten en hel del af festivallen, og jeg synes det er skønt.
  Men jeg synes at hvis man stresser over at man ikke har det rigtige festival-look er det éns egen skyld, og ikke “fesival-stilen”s. Jeg finder det helt okay at starte noget nyt, og have noget andet på. Men det lyder jo næsten som om at man stresser mere over hvad man så skal have på, i stedet for at nøjes med det gamle. :O

  Men til gengæld vil jeg give dig ret! Jeg elsker festival-looket, fordi det på en eller anden måde får dig til at se vild chick ud, selvom du måske ligner en bunke lort, det er jo på det nærmeste en del af looket. Men det er virkelig begyndt at blive forudsigeligt, og meget kedeligt hvis alle har det samme på. Så jeg håber du finder noget pænt, du starter sikkert en ny mode! ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes bestemt man SKAL lige lort, på roskilde ..
  Det er det rare ;P

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Jeg elsker nok tøj mere end jeg elsker mode, forstået sådan at jeg elsker at købe nyt eller gammelt tøj og somme tider også at gå i det :) Og jeg synes det er totalt fedt at man kan købe alt muligt tøj på festivallen og for mig er det også en del af festivallen. Men jeg tror altså bare at I stresser hinanden for vildt, alle jer der er gået public some modebloggere og/eller “stilikoner”. Ahhr tænk hvis nogen spottede dig du ikke så perfekt ud! Hvis jeg skulle gå og stresse over det ville det ødelægge hele festivallen for mig :/ Og jeg synes at hvis man hviler bare en lille smule i sig selv, så kan man godt vælge at være ligeglad. Og det tror jeg du gør, mere end så mange af de andre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • enig! nogengange ville det være fedt hvis et sted som roskildefestival kørte sit eget show med alt hvad det indebar; øl, mudder og praktisk påklædning. det er jo en bobel af idyl i sig selv. selvom jeg da sagtens kan se det sjove i, at festivalmode er blevet en hel kategori for sig selv, kunne det også være fantastisk bare at strege den og blive enige om, at alle på roskilde skal ligne lort. haha

  C

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Miu Miu print