New Pouchbag!

Miss Poison Ivy

Som jeg skrev, var jeg i går til karneval i Aalborg. Min gruppe var alle superhelte/skurke, og jeg var så Poison Ivy (og kæresten var The Spirit). Det er noget af en tradition at deltage i karneval som ærke-aalborggenser, nogle ting bliver man åbenbart aldrig for gammel til. Vi havde et vildt sjovt karneval, og vejret var bare helt perfekt -især når man tænker på, at det faktisk har regnet lige siden i morges. Aalborg er lidt en sjov by i dag. Totalt tømmermændsramt og stille i gaderne -men med lange køer i diverse junk food restauranter.

collage1126

I was dressed as Poison Ivy at the carnival yesterday. It was so much fun, and we were extremely lucky with the weather!

 

25 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

New Pouchbag!