Casual cool

Topshop Make-up

collage1030

Lyder da ok spændende (og egentlig også på tide!), det skal jeg i hvert fald tjekke ud ved lejlighed. Normalt køber jeg ikke make-up i f.eks. H&M, da jeg er totalt kegle til den slags, kan simpelthen ikke gennemskue kvaliteten og holdbarheden, og vil ikke risikere f.eks. en eyeliner der smelter af i løbet af dagen. Det er dog blevet lidt bedre efter jeg er begyndt at følge EW’s søde skønhedsredaktør Sara, hun er skide god til at navigere i den slags, og anbefalede faktisk lige præcis en eyeliner fra H&M forleden.

Sounds exciting, looking forward to trying it out sometime!

 

5 kommentarer

 • ejh hvor fedt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Hej Camille.
  Lige et “hurtigt” spørsmål omkring de to bh toppe du har købt på Topshop.com for nylig. Har du modtaget dem? Og hvis du har, hvordan er de så i str.? Jeg er normalt en str. 10 hos Topshop, men da jeg er betydeligt mindre på overkroppen end underkroppen, og kun bruger 70 i bh omkreds, er jeg lidt i tvivl om jeg skal nøjes med en str. 8?
  På forhånd tak for hjælpen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nææh hvor helrigt!:) neglelakken ser altså bare rigtig godt ud…

  /Simone/fashionmanifest

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  det skal helt klart tjekkes ud (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uuuh det glæder vi os til!

  Kh AM / Love&Labels

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Casual cool