Sirene, nr 4, april 2010:

Slouchy top!

Jeg har fået en rigtig lækker top af min veninde! Den er lidt ala Rabens Saloner, men er fra butikken Tiffany her i Aa (en del af det de selv finder udenom firmaer, og bestiller hjem til deres butik). Har kigget på den flere gange, og forestiller mig den f.eks. til et par army-shorts og en blød cardigan, store solbriller, tørklæde om håret og flade sandaler = festival-lækker! Er helt vild med farven, som er en støvet grålig rosa/lilla, lidt ala min Essie neglelak Neo Whimsical. Den findes dog også i sort, hvid og en grålig lyseblå. Hmm, kunne godt finde på selv at købe en mere -til 350,- (mener jeg) og strygefri, whats not to love? ;)

collage1026

Just got this top from my friend. Love it’s dusty rose colour, and the relaxed fit -perfect for at festivallook! It’s from the store Tiffany here in Aalborg :)

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Sirene, nr 4, april 2010: