Essie summercolours!

Casual cool

Når jeg er hopper i et outfit som dette, så føler jeg virkelig, at jeg kan slappe af. Ikke noget der strammer, ingen besværlige hæle, og et udtryk med biker og nitter, som bare er mig! Det er faktisk lidt skægt, for hvor mange gange bliver de nitter ikke dømt ude af diverse fashionistaer, og alligevel tager de sæson efter sæson ned ad catwalken? Jeg er ikke spor anderledes, jeg elsker dem også endnu, især dem på de nye Givenchy flats, fordi de er så blandede i formerne, og ikke bare den klassiske pyramideform.

collage1029

Skindjakke og navy cashmere cardigan Zara, top fra Tiffany, nederdel fra H&M, halskæde fra Vibe Harsløf og flats fra Givenchy.

This is just an extremely comfortable everyday look for me, nothing too tight, and no high heels.

 

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Essie summercolours!