Goodbye Spain!

Sonia Rykiel pour H&M kids

Jeg tænker stadig med glæde tilbage på den dag i december, hvor jeg var så heldig at blive fløjet til Paris, og opleve festen og modeshowet da Sonia Rykiel lancerede sit samarbejde med H&M. Dengang var der mest fokus på lingeri-kollektionen, men selve strikkollektionen blev også vist. Allerede dengang vidste jeg dog, at den ikke var mig. Altså, jeg synes faktisk den er vildt fin, og meget Sonia Rykiel-tro, men jeg er ikke god til alt det farve-ballade, føler mig forkert i det.

MEN, jeg har jo en lille datter (på 3½ lige om lidt), og til hende passer det bare perfekt! Så da strikkollektionen blev lanceret nu her, så købte jeg lidt sager til hende, og hun elsker det!

collage906

Ooog, hvis I kan holde på en hemmelighed, så købte jeg også 3 par ankelstrømper i striberne til mig selv, de er jo alligevel nede i skoene, ha ha :D

Bought a few items for my daughter from the Sonia Rykiel pour H&M collaboration. Too many colours for me, but it’s perfect for my daughter, and she really loves it! However, I did purchase 3 pairs of anklesocks for myself :D

7 kommentarer

 • Ej jeg forstår fuldstændig din “concern” omkring kollektionen – havde det lidt på samme måde. Gul og orange er bare ikke mig. Men havde jeg en datter, ville jeg gå amok i børnetøjet. Det er virkelig fint! xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, jeg er helt vild med ‘Sonia’-dukken!
  Og det er da dejligt, át hun elsker det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Enig, der er lidt for meget farveladepalette over strikkollektionen :/
  Men det passer jo nok fint til små børn som elsker farver (;

  http://FASHIONISTABYNATURE.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækre ting! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvor er det fint!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Camille:-) Og velkommen hjem.
  Jeg er heller ikke til kollektionen, i hvert fald ikke til mig selv. Men havde jeg haft en pige, så ville jeg helt sikkert have shoppet noget fra børnekollektionen til hende. Nu har jeg jo en søn på snart 2 1/2 and one more to come, og de ville nok blive drillet hvis de kom anstigende med Sonja dukke og stribede thighs;-)
  Knus fra Ann-Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har det på samme måde som dig … Kan ikke se mig selv i de glade farver. Men min datter har fået en bunke nyt :-) Det ser ud til at være de samme ting, vi har købt til vores piger. Elsker Sonia dukken og elsker at min datter elsker den!

  /Amalie♡
  cphthoughts.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Goodbye Spain!