Sonia Rykiel pour H&M kids

New polish

Jeg har gjort noget vildt, jeg har været Chanel utro. Chanel-lakkerne plejer jo ellers altid at være mine tro følgesvende, og gennem årene har jeg fået en hel lille samling, som hver sæson vokser med en lak eller to. Denne sæson har Chanel lanceret en rigtig fin grå lak, Particuliere, men uheldigvis for mig, har den en brunlig, varm undertone, og clasher derfor totalt med alt mit andet grå, som altid har blålig, kølig undertone. Jeg opgav derfor grå negle for en stund, indtil at jeg så denne fine udgave fra YSL i lufthavnen!

collage907

Mellemgrå, kølig undertone -tjek!

Just bought this grey nailpolish from YSL in the airport. Was in love with the new grey from Chanel, Particuliere, but unfortunately for me, it has a warm, brown-ish undertone and totally clashes with all my grey clothes, which alway has a cool, blue-ish undertone. This one is just perfect!

 

12 kommentarer

 • puha :(
  Jeg kender følelsen … Jeg har selv en hel lille samling (lidt mindre end din meeeeen – http://theworldofc.files.wordpress.com/2010/01/dsc02829.jpg) og da jeg fik øjnene op får YSL’s lakker skammede jeg mig da også…

  men de er gode. og hvor er den fin i den flotte grå!

  C

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den farve er altså super flot.
  Selv synes jeg at det er rigtig svært at finde en grå-negle, som bare har den flotte grå-farve, som jeg gerne vil ha’. Den du har købt rammer plet! ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er virkelig super fin i farven..
  Hvad koster de?

  http://FASHIONISTABYNATURE.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Jeg gad så gerne se et closeup af din fine tattoo på håndledet!

  Lækker lak! model&co plejer også at have nogle lækre gårlige nuancer uden varme undertoner :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uha. Jeg har faktisk næsten konverteret fra Chanel til YSL.
  De små flasker er bare så fine og lakken lækker! Eneste minus er, at de ikke altid fås i lige så sæsonprægede farver som Chanels.

  Men jeg er sikker på at du ikke bliver skuffet. Og farven er rigig fin til dig:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Den lækre grå er jo faktisk en elimitid edition, og siden jeg købte min i september har jeg faktisk næsten ikke haft gang i andre farver! -Den er SÅ lækker, og jeg håber du bliver lige så glad for din, som jeg er for min :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I’ve always wanted grey nailpolish but I just can’t find a good one -.-
  I love your blog, and you’re very beautiful! :)
  visit my blog, it’s new.

  I just realize we have the same name, well, mine is the spanich version of camille haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Virkelig fin lak – lige noget for mig.

  Når nu du siger, du har så mange chanel-lakker, går jeg ud fra at nogle af dem er flere år gamle.
  Hvordan får du dem til at holde sig, er det bare noget chanel kan, eller har du et trick?
  Jeg synes højst en lak holder den rigtige “tykkelse” i et lille år og det irriterer mig, da de sjældent er brugt op…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhh den er fed! Forelskelse. Tror liiige jeg kigger naeste gang jeg er i Harrods :-)
  Knus
  /Cathrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det en lækker farve (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camille

  Mange tak, og thank you so much Camila -nice name ;)

  Generelt ligger der vist billeder af alle mine tatoveringer hvis du klikker på etikketten “skønhed” :)

  Og lyder godt, at I er flere der er hoppet i :)

  Jeg gør ikke noget for at lakkerne skal holde længe, andet end jeg opbevarer dem liggende, mørkt og tørt. Og ja, mange a dem er flere år gamle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er virkelig lækker :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Sonia Rykiel pour H&M kids