Nye Chanel sneaks:

Goodbye Spain!

Så er næsen igen vendt hjemad mod det kolde DK. Det har været en helt fantastisk ferie med gode oplevelser (og en lille smule shopping) med hjem i kufferten. Der bliver flere ferie-relaterede indlæg her på bloggen de kommende dage, mangler det sidste fra Berlin, min tur til Marokko og selvfølgelig det der fylder lidt ekstra i kufferten -omend jeg ikke har shoppet totalt amok, mangler stadig at få ryddet ud i garderoben hjemme!

Her mit outfit fra i går:

collage905

Tørklæde fra Alexander McQueen, t-shirt fra Rouge + Noir (tidl. AlectoNyx, men hun har skiftet navn), kjole fra Samsøe og solbriller og ballerinaer fra Chanel.

Now I’m going back to Denmark. It has been a great week, with a lot of experiences (and a bit of shopping) in the suitcase. See you all again back home!

 

8 kommentarer

 • Signe

  Hej Camille. Du har vist skrevet det en gang for længe siden, men hvor er det nu lige, du køber dine strømpebukser? De ser ret fine ud :)
  MVH Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Camille.

  Hvor ser du bare godt ud. Jeg håber I har nydt hinanden i Spanien.

  Jeg flere gange undret mig over, hvordan du får dit hår til at fylde så meget i en opsat knold? Jeg har altid haft langt hår og er for få måneder blevet klippet til en længde, der ngenlunde svarer til din. Jeg er har umiddelbart ikke tyndt hår, men kan ikke få mit til at se godt ud i en knold. Touperer du det hele eller?

  Venligst, Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • love this outfit that T is fabulous xoxox

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • You look beautiful! Would love to go to Spain too…

  http://www.theworldslast.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camille

  Thanks :)

  Og plejer at købe min strømpebukser i H&M, dem i 100 den :)

  Og jo tak, vi har virkelig nydt det i fulde drag :) Jeg touperer rundt i det hele, altså både i toppen og siderne inden jeg samler det i en knold. Og så er mit hår fra naturen ret tykt, tror også det hjælper på det. Men en god hårspray til afstivning og så en god omgang toupering kommer du langt med :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  JEG ELSKER ELSKER MAROKKO.
  Vil du ikke nok vise mange gode billeder derfra? :)
  Ville ønske jeg snart skulle derned igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Spain looks beautiful! Just like I always imagined :)
  And I love this look on you. It’s you, but more warm-weather. Fabulous!

  LiveLoveLA

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Pedersen

  Ja for dælen flotte stænger ;-)

  hilsen Camilla, Århus

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Nye Chanel sneaks: