Lidt flere svar:)

Planlægning af SS10

collage848

Jeg er så småt begynde at tænke over, hvilke ting jeg vil holde øje med, når de nye varer lander i butikekrne nu her. Normalt er jeg ikke den mest planlæggende type, men jeg kan mærke, at der er nogle helt bestemte ting, jeg virkelig gerne ville se i min garderobe.

Jeg har her i vinterperioden fået min Converse All Star light-samling op på 3 par nu, og det tror jeg er helt fint. Dem kommer jeg til at bruge rigtig meget til foråret

Jeg vil gerne tilføje nogle chinos, som jeg bl.a. vil bruge til ovenstående Converse, og til ballerinaer. De skal være løse og lidt drengede i snittet (og ikke haremsbukser), og så vil jeg lave et opsmøg på dem, så de får kortere ben. Ideelt set både i klassisk beige, og i sort og grå. Her er jeg helt blank på hvor jeg vil finde dem, jeg jeg ved det vel når de pludselig er der.

Så vil jeg have flere maxikjoler og nederdele. Når man er en blegfis og lidt af en vildbasse som mig, så er det meget rart man kan dække stængerne lidt til, når de føles liiidt for blege, og for skrammede med blå mærker på Og til de der morgener hvor man altså ikke kan nå at barbere ben :D  Jeg er bare totalt overskudspraktisk i mit tøjvalg lige der ;) Jeg er måske ude i lidt Rick Owens på budget look, han har de fineste maxi-længder, med perfekt pasform. Og ellers byder garderoben lidt på noget maxi i forvejen, bl.a. Kate Moss for Topshop, H&M og Acne.

Flade sommersko/sandaler, som er alt andet end basis. Med flere år som decideret Lanvin-ballerina-addict, har jeg basisdelen af min ballerinasamling dækket rigtig godt ind -nu skal der sgu ske lidt! Og klog af skade ved jeg jo, at det er sagerne uden hæl jeg alligevel oftest hiver ud af garderoben en hverdagsmorgen…

Og så vil jeg rigtig gerne have et nyt ur. Jeg har et som jeg er glad for, men jeg vil gerne have et der er en del større, og kan fungere lidt mere som et armbånd, samtidig med, at det er lidt herre-cool. F.eks. Rolex eller Cartier -men avs, det tror jeg ikke mit budget holder til i 2010. Men hviiis nu jeg skulle falde over noget til en god pris ;)

Og der er jo, som altid, flere ting. Men dette er pt. det vigtigste som jeg vil begynde at holde lidt øje med :)

Hvad med dig? Er du også begyndt at tænke lidt over det (og hvad mangler du så?), eller er det stadig for tidligt?

Some of my thoughts on what I need for the upcoming SS10 season. I have to get som boyish chinos to go with my ballerinas and Converse All Stars. And some flats that are anything but basic. After several years as a Lanvin ballerina-addict, I have all the basics I need -now it’s time for something a bit more fun. And I just know, that I more often go for flats than heels on a regular,Monday morning :)

 

27 kommentarer

 • Ja, jeg er også så småt begyndt at tænke over det; jeg er den planlæggende type, så;) hehe
  Men det som jeg gerne vil have til foråret/sommeren er en lys blazer, gerne lidt oversize, jeg hopper lige som dig næsten altid i flade sko til hverdag, men vil nu gerne finde nogle pæne sommer”sko” med lidt hæl. Og jeans, det er måske ikke så sommeragtigt, men det mangler jeg virkelig, og jeg er stor fan af miss sixty jeans:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura B

  Jeg er begyndt at tænke meget over hvad jeg skal finde til foråret – tror det er fordi jeg længtes efter de varme forårs dage (syntes vi har haft nok vinter og sne for nu!) ;)
  Generelt vil jeg gå efter nogle lækre tight jeans (gerne fra cheap monday), i måske lidt lysere farver, som kontrast til de grå og sorte farver fra efteråret/vinteren. Masser af sandaler, helst sandfarvede eller sorte (gerne gladiator eller med kilehæl). Og så skal converse skoene også frem igen. Så vil jeg gå efter nogle toppe, med print på (fx. blomster) Og så skal der selvfølgelig shoppes ringe og tasker (dem kan man aldrig få for mange af) :)
  Ellers skal jeg selv i gang med symaskinen og have syet nogle kjoler. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, jeg er begyndt at tænke lidt over det. Lige nu er jeg på kur så min gaderobe skal udskiftes efter :D
  Til foråret skal jeg have anskaffe mig:
  Et nyt ur! Helt klart – som du selv nævner – et mandeur, mit må gerne være ret sort og voldsomt. Jeg kan rigtig godt li’ store piloture, det er for sejt!
  Jeg regner med at jeg skal købe mine første Chanel-ballerinaer! Nu har jeg hungred efter dem, så nu må det være! Jeg regner med de skal være sorte – det er mest klassisk – men jeg skal lige tænke lidt over det.
  Jeg kunne også rigtig godt tænke mig at købe et par af Burberry’s sko fra deres forårskollektion – du kan se dem her:
  http://klarapauline.wordpress.com/2010/01/19/shoes/
  Ellers skal jeg købe en Skull-cardigan fra Glitzy. Den har læder-lapper på ærmerne og det synes jeg ser så råt ud!

  God solskinsdag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • alt jeg mangler er jeffrey campbell’s black pony wegdes ! eller har jeg det fint :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • after seeing my male french teacher in chinos, i have become convinced that i need them too.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også helt med på chinos-trenden! men det er et godt spørgsmål, hvor man finder de rette, – du må endelig dele det med os, hvis du gør! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Hej Camille.

  Vil bare sige jeg kigger med på din blog dagligt, elsker den måde du skriver på. Det er nede på jorden og personligt uden det blir for meget :)

  Vil bar lige huske dig på, nu er januar snart slut.. og du lovede os at du ville, inden januar er ovre, fortælle hvad du skulle bruge den fantastiske kjole til. Venter i spænding!

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sabrina

  Jeg er helt klart ude efter et par Ray bans 4041 en nyere model. har tænkt på dem længe så de hænger forhåbentligt på mig hele sommeren igennem. jeg har også set på et par klasiske Lanvin balerinaer i sort lædder, har fundet et sted hvor jeg kan få dem til en helt utrolig billig pris. hvor har du købt alle dine fantastiske Lanvin ?
  KH Sabrina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • På min liste er noget farverigt – er så træt af alt det grå & sorte, som jeg altid ender i her om vinteren.

  Mønstrede sommerkjoler (faktisk gerne en prikket), en skindtaske, ballerina´er i en lys farve, en sommerjakke – gerne en quiltet vintage ala dem Holly Golightly lavede.

  Desværre er jeg ikke så god til at holde mig til sådan en liste…

  /Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Længes så meget efter sommer, at jeg slat ikke kan lade være at overveje hvad min sommergarderobe skal indeholde! Jeg har allerede en masse godt, men vil gerne tilføje en posetaske, en lang kjole, sandaler, en hvis cardigan, ringe og en pease-halskæde fra fashionology.nl.. Tror jeg vil satse på at slippe min indre hippie lidt fri (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Til sommer vil jeg gerne have nogle shorts med volumen og nogle ultra rå sandaler med masser af snøre og læder. Måske også nogle corsage-lignende toppe eller bare nogle løse maskuline t-shirts. Sidst men ikke mindst vil jeg have nogle flere hatte :-) Er sikker på, at jeg finder på meget meget mere som tiden går..

  http://sippli.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt at du deler din planlægning:-)

  Jeg kan altså ikke planlægge men køber når ejg ser noget jeg vil have (og der er penge på kontoen), således ender jeg ofte med for meget af noget og for lidt af noget andet.

  Men maxi-kjoler fik jeg købt en del af sidste år, så de kører videre. Og ellers tror jeg bare jeg kører lidt med på noget pastel og en grå eller beige skindjakke. Helst fra Helmut Lang, men har ikke tjekket hvad der kommer af det.

  Kh Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg faldt over billedet af nogle super fede bukser på en anden blog. De er fra et (nyt??) dansk mærke Aleksandr Manamis, og kan vist fås i NAG. Uhh, de måtte gerne være mit (nok eneste) forårskøb!!

  http://fashionpolish.cover.dk/?p=1735

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majbritt

  Jeg planlægger ikke jeg falder over køber det jeg finder lækkert, når jeg har råd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Som dig må jeg også eje et par chinos, men har endnu ikke stødt ind i nogen. Så håber, og er ret sikker på, at du nok skal komme med nogle gode bud :-)
  Så skal jeg have skaffet mig nogle lækre toppe/t-shirts i den lækre nudefarve, et par slidte cowboy shorts, og nogle mere klassiske “pæne” shorts. Har lige erhvervet mig en maxinederdel, og blir den et hit, må det blive til en mere :-) Så skal jeg helt sikkert have fat i de sorte plateau sko fra gardenia med lav plateau samt nogle mere klassike flade sandaler. Sådan ser det ud so far, men mon ikke der kommer endnu mere på listen når vi nærmer os foråret (ihh jeg glæder mig) :-)

  Til Klara Pauline: håber du ser dette. Du skriver om skull cardiganen fra Glitzy. Du kan få den på ebay til halv pris (jeg gav ca. 236 inkl. porto).
  Bare et tip :-)) vedhæfter et link: http://cgi.ebay.co.uk/GX9-New-Cute-Skull-pattern-Wool-Cardigan-Beige_W0QQitemZ220529892069QQcmdZViewItemQQptZWomen_s_Clothing?hash=item33589b1ae5

  Tanja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majbritt

  Okay der er kommet en ting.
  Et par jeans mine yndlings er gået i stykker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lilja

  jeg skal helt klart også have en maxi kjole.. har fået købt mig en maxi nederdel, som jeg elsker, så det skal jeg helt klart have mere af.. så mangler jeg et par sorte kilehæls sandaler.. kilehæl er så dejligt at gå med. derudover.. en par jeans der passer til sommer. ved ikke helt rigtig, hvordan de skal se ud.. men tror jeg ved det, når jeg ser dem :)
  og nå ja, nye solbriller.. dem fra sidste år er enten ødelagte eller smidt væk.. great. godt man ikke bruger en million på solbriller :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • i love your blog.
  check mine: http://www.whatdialike.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Ang. ur så synes jeg, du skal prøve at tjekke http://www.prestiny.dk/
  Ved ikke om de falder i din smag.. Men kan bare sige, at jeg er selv rigtig glad for mit. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Jeg har længe overvejet et par wedges, og har nu fundet det – for mig – ultimative par! De er fra Rützou, og OMG hvor er de fede. Har ikke lige et billede af dem, men de er i sort læder og med et stykke bart hen over foden. Uh, de er skønne. Men men men, prisen er ikke helt budget-shoppe-venlig ;)
  Dog håber jeg altid på et mirakel, og evt kunne købet retfærdigggøres i forbindelse med et bryllup jeg skal til.
  Til samme lejlighed vil jeg rigtig gerne have syet en kjole i a-form, uden stropper, i et stof med brede striber af råhvid og sort.
  Ellers køber jeg også mest hen af vejen hvad jeg falder for.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg plejer heller ikke at lave lister, men når man nu er på SU så er det vist meget klogt at gøre…

  Jeg ønsker mig:

  1) et par fede solbriller – gerne med brunt stel
  2) lædershorts – H&M og Zara kommer begge med et par i brunt skind
  3) korte kjoler med blomster/blonder gerne vintage
  4) alt med striber
  5) et par ordentlige jeans i en “traditionel” denimblå
  6) et par gode “jesus” sandaler som man kan bruge sommeren lang (og den har bare at blive lang i år efter denne her vinter:))

  nutellah@blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • You have a wonderful style! Can you send me your mail? I would like to take an interview about your style for my blog!

  Thanks!

  * PLEASE CHECK MY BLOG *
  http://glamour-bbey.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, jeg trænger bare sådan til at få forårstøjet frem! Jeg har chinos, gladiatorsandaler, masser af blomstrede ting (skal dog have flere), masser af læderjakker, men mest af alt elsker jeg mit Omega herre ur med brun læderrem :)

  Til foråret skal jeg have mønstret kjole fra acne, acne needle jeans i mellemblå farve, nye sorte ballerinasko, nye sandaler uden for meget hæl – men som samtidig er festlige, have gang i min maxikjole – samt have anskaffet mig flere, og ja, så drømmer jeg om tøj i den jadegrønne / støvgrønne farve… Og glæder mig til at kombinerer det med alt det, jeg har i forvejen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Korte denimshorts, tror jeg må have flere par.. Levi’s cut-offs, nogen acid wash hotpants og nogen lyse, stramme, meget korte. Og så en lang sort maxinederdel! Og nogen flade sandaler og sikkert også et ar høje mere. Tænker grå med kilehæl og remme.. Så har jeg hårdt brug for en læderjakke som er rå nok! Og måske en af parka’erne fra Monki. Så en masse tees, både pastelfarvede og rockede, og en fin bikini – dér er jeg, i modsætning til alt det andet, på TOTALT bar bund. Lav et indlæg om det! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nia

  Jeg har lige købt de mest fantastiske chinos fra et dansk mærke der hedder PrimIam. Du kan se dem på deres web site under kollektioner, desværre er de ikke kommet i deres webshop endnu men de er meget i stil med de grå på de billede, mine er bare sorte…
  Og så stror jeg at striberne fortsætter- personligt er jeg forelsket i en stribet maxi kjole fra acne..
  Et rolex ur er også min drøm men det tror jeg eheller ikke at mit budget er til:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • For mig er det stadig for tidligt at tænke over – men det er da godt med lidt inspiration (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ellos har faktisk en del gode bud på chinos – både budget og fx fra BZR:

  http://www.ellos.dk/ListPage/Search.aspx?SearchText=chinos&ConceptStoreCategoryId=

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Lidt flere svar:)