Planlægning af SS10

Perfekte bukser…

Arjs, og ih og åh hvor ville min sommergarderobe blive glad for disse bukser. De har den helt rigtige lysegrå ala Burberry Prorsum SS10 (som virkelig har lavet en helt fantastisk pastelfarvepallet til deres sommerkollektion denne gang!), og så har de lidt af den afslappede chinos-form, som jeg efterlyste.

collage849

Og til 1399,- er de endda til at komme til rent prismæssigt. Men ak og ve, jeg ha besluttet mig for virkelig at holde mig i skindet den næste måned her, og i stedet prøve at få solgt lidt ud. Det har jeg ikke været for god til på det sidste, og det er strengt nødvendigt efterhånden.

Er du lige så fristet som mig, så finder du dem lige her.

Wow, my summerwardrobe would love to have these pants. They really got that relaxed chino-vibe going!

 

   

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Planlægning af SS10