Lou and I :)

More Sonia Rykiel pour H&M

collage756

collage748

collage750

collage753

collage752

collage751

collage754

collage755

757

Lidt flere af mine mange billeder fra showet. Så er det i øvrigt i morgen det går løs, skal I ind og have noget? Jeg skal nok vise Jer hvad jeg har købt senere. Jeg er stadig vildt glad for det, og har haft et stribet sæt på i dag :)

Some more pics from the show, are you tempted to buy something?

Skriv en kommentar

 • Ann-Sophie

  Uha, det er svært at begrænse sig, men efter grundig overvejelse tror jeg det bliver bh-sættet i nude, de sorte silke hotpants og de sorte silkebukser.

  Har svært ved at gennemskue om der er indlæg i bh’en, kan du fortælle mig det, søde Camille? (Krydser fingre for at der ikke er) Er det en poly-blanding eller også silke, siden du var begejstret for kvaliteten?

  Tusind tak for at dele alle dine skønne billeder fra showet – de er langt bedre end hvad man ellers kan finde på nettet inden salget går igang.

  Man må være målrettet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camille

  Jeg lægger lige billeder op senere af hvad jeg har snuppet, men jeg har købt den nude bh der er i samme serie som body’en, ikke den der er en bustier, men den alm. bh. Og den er lidt vatteret. Ikke med push up (det gider jeg nemlig ikke), men skålene er let forede i vintage-stil :) Og det stribede er i silke, men det nude og sorte er i poly og elastan -men altså i et lækkert materiale, tykt og blødt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej Camille.
  Ved du hvad undertøjet, sådan cirka kommer til at koste? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lilja

  jeg skal have noget af det sorte-silke-lignede undertøj. måske en silketop, hvis det bliver muligt, hehe. priserne ka man se på h&ms hjemmeside..?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, det ligner at Lily har sindsygt store bryster på det billede (ja, plat kommentar, men det var lige hvad jeg lagde mærke til).

  Undertøjet ser lækkert ud – er virkelig også fristet af hele den nude serie, men mit dankort er knapt så fristet. Øv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camille

  Ja, jeg har alle priserne liggende hvis det er, og billeder af alle delene :)
  Og ja, hun har faktisk ret store bryster, ha ha :) Men det har nok også noget at gøre med, at hun er stoppet som catwalk-model vil jeg tro…

  Jeg synes i hvert fald det er fint til prisen, og rent pasformsmæssigt følger det fint Agent Provocateur, som ellers er min favorit, også hvad angår størrelserne (det er lidt småt i str.).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Sophie

  Tusind tak for det grundige svar! Det var netop den samme BH jeg har kastet min kærlighed på, så det er en stor lettelse at den ikke er push-up. Glæder mig til at se flere billeder.

  De varmeste hilsner herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih hvor ser det hele bare fint ud! Glæder mig til at se undertøjet imorgen i butikkerne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker hårpynten:D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror jeg snupper blonde corsagen og blondetoppen på det 2. billedet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Ihh altså. Ser ud som om du har haft en fantastisk tur! Du ser så godt ud på alle billederne. Elsker din kjole, og nåede desværre ikke og få fingrene i den, men håber de restocker den :-)

  Uha, der er en del af det undertøj jeg må eje :-) Det ser godt nok lækkert ud, og kan forstå kvaliteten også er i top.
  God weekend.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg var lige inde i H&M idag og købe mig det stribede undertøjssæt, da de ikke har et så stort udvalg i Odense. Men hvor er det fint! BH’en er virkelig, virkelig lille, jeg købte en 34 da jeg er 75A, men den var alt alt for lille! Kan ikke engang nå rundt om ryggen. Så skal ind og bytte den senere idag. Jeg skal også have mig sættet med roser. Det er bare så fint!
  Billederne er virkelig fine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Great pictures
  Love your blog

  xx
  TFC

  http://www.thefashioncloud.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Lou and I :)