More Sonia Rykiel pour H&M

Mit yndlingsitem

fra Rykiel, er denne body i nude. Den sidder simpelthen fantastisk, og jeg har i dag været inde og bestille den i sort/blå også. Den er perfekt under semi-transperante strikke og bluser, og har det helt rigtige vintage-look, uden  det bliver for meget eller for kedeligt. Men bemærk, jeg har den i str. 38, og den kunne på ingen måder være mindre, især i længden (og jeg er ca. 170).

collage757

This is my favorite piece from the Rykiel collection.

 

Skriv en kommentar

 • Tak for info. Så går jeg ud fra, at den på ingen måder kan fungere, når man er 184. Sådan er det desværre tit med bodyer. Det er efter min mening den fineste ting i hele kollektionen. Vil gå efter bh’en i samme stil i stedet. Den er nemlig også fin på den der vintage/retrogatige måde.

  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Har prøvet en 42 og med mindre mine bryster skal sidde lidt over navlen er de nu for korte, desværre. Det er hårdt at være høj!
  Prøvede bh’en, og den sad meget mærkeligt, men de høje trusser er virkelig lækre, og geniale til kjoler!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Sophie

  Er din bh også lille i str?

  Jeg er normalt 70c og var på hm’s hjemmeside kl 10.10 og der var bh’en udsolgt i str 36.. Og ingen forretninger i Odense har fået den del af serien hjem (skandaløst) Vil det sige at jeg godt kunne gå en str op og stadig passe den fint?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg vil også sige tak for info :)
  Hvordan vil du mene, at den er i størrelsen rundt om barmen? Jeg bruger nemlig en str. 70d, tror du så ikke, at jeg skal helt op i en str. 40 i body’en?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er rigtig fin – er vild med lynlåsen i ryggen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria E

  Jeg har også lige købt den i dag og den er virkelig fin!
  Jeg bruger normalt str. 36-38 og bruger 80d, men blev nødt til at købe den i str. 40 da 38 var ALT for lille….
  Så tror ikke det ville være helt dumt med en str. 40 Camilla… :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camille

  Jeg synes hele den der vintage-serie er småt i str. Jeg har bh’en i str. 38, og jeg er normalt en 75b/70c :) Og ja, de havde også kun striberne og det ensfarvede pink/blå/sorte i begge H&M’er i byen i Aa, for dårligt, det er klart vintage-serien der er den mest interessante, imo.
  Og jo, du skal klart op i en 40 så i body vil jeg sige Camilla.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Glæder mig til at se hvordan du styler den :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • i love this collection
  kisses

  http://elblogdebarbaracrespo.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bliver da helt nervøs for om den så er for lille til mig også….er også ret høj, men nu må den prøves og så må den jo bare blive sendt retur….men den er så fin :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil virkelig gerne have bodyen i den sort/blå udgave ..
  Men jeg bruger 70a/70b (måske lidt optimistisk) tror du jeg vil kunne passe i skålen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camille

  Ja, det kan jo heldigvis altid returneres. Hvis man bruger 70 a/b, så tror jeg ikke man skal gå højere op end en str. 38. Jeg er en 75 b/c, og passer 38’eren fint.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Nu bliver jeg altså helt i tvivl om hvilken størrelse jeg skal tage.
  Jeg bruger en størrelse 75a og er ca. 1.64 høj – vil en str. 36 passe, eller skal jeg også gå en størrelse op?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camille

  Ja, det vil jeg da umiddelbart tro er ok. Jeg er som sagt ca. 170, og en 75b/c, og har 38 :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mariane

  Hvordan vil i bruge den ? i en nederdel eller? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camille

  Altså jeg vil personligt ikke bruge den uden noget over. Enten en løs tanktop, en semi-transperant bluse/tee eller en blazerjakke, hvor den så kan skimtes under. Og ja, så kan man jo have en nederdel eller et par bukser på til :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Tusind tak for hjælpen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

More Sonia Rykiel pour H&M