Detaljerne

Opdatering

Ja, jeg trængte altså lige til en opdatering af hårfarven, så fik det skyllet i gråt farve, så det nu har et sølvfarvet skær. Jeg fik også lavet flere huller i mit venstre øre, da jeg er blevet ret glad for de muligheder jeg har i det højre med forskellige øreringe :)

collage734

A small haircolour-update, so now it’s more silver-ish :)

Skriv en kommentar

 • Sophie

  Sikke en fin farve dit hår har fået, det der rigtig pænt til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg havde ikke troet at gråt hår ville være pænt, hvis man var under pensions-alderen… Men hey! Det er jo super fint til dig, Camille :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Camille,

  Jeg har tilføjet din blog til min inspirations-liste på min blog, men desværre kan blogspot ikke genkende adressen og derfor får jeg ikke opdateringer med når nu skriver noget nyt. Har det samme problem med Charlotte’s blog (har også skrevet til hende) og tænker på om det kan have noget at gøre med at jeres blogs nu ligger hos eurowoman?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Hey, super lækker farve! Er selv bleget platinblond, men det er ikke helt så lækkert som dit…lurede du, hvilken toning din frisør brugte?

  Tak for en inspirerende blog! Og god vind fremover…med det hele…

  K

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susse

  Øv hvor er det snyd ;) Jeg ville så gerne have flere huller i ørerne, men hver gang går der betændelse i og de vokser sammen. Det ser nemlig så cool ud med dine øresmykker!
  Og fed hårfarve. Det er utroligt dit hår ikke er helt smadret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Camille

  Eeeelsker din hårfarve, og har længe stræbet efter at få lige præcis den farve! Hvordan er det blevet så gråt? Fik du abre en grå toning oveni din blonde hårfarve?

  – Tanna

  http://www.tannascloset.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • camille

   Tak :) Ja, fik bare en grå toningsfarve oveni det lyse bagefter. Kan desværre ikke huske hvad den hedder, men man kan selvfølgelig ringe til min frisør og spørge hvis det er. Jeg bliver klippet hos Brix på Strøget (og ja, det er så i Aa), og min frisør hedder Dennis :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Batelaan

  Jeg har lige været ved frisøren i dag og fået farvet en meget grå-sølv farve (dybere end Camilles). Blev først afbleget og derefter farvet med en toningsfarve fra L’Oreal der hedder Richesse. Blev farvet med 1/3 del af 3 farver der har farvekoderne 9.01, 9.02 og 9.11 :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Detaljerne