Min make-up

Rika-ness

I går fik jeg støvet min Rika kappe af, da den er ideel over skindjakkerne nu her. Og så snuppede jeg også min Rika Starbag over armen, da jeg ikke så godt kan bruge skuldertasker sammen med en kappe. Og ja, den har været totalt blå-grå engang, det er SÅ vildt så meget den har skiftet farve. Nu har jeg faktisk en brun taske med grå lynlåse og syninger. Det synes jeg faktisk er for dårligt af en taske til den pris, og jeg har ikke engang brugt den særligt meget.

Men pyt, den passer fint nok til beige:

collage681

Kappe og taske fra Rika, t-shirt fra H&M, jakke fra Carlings, jeans fra Superfine og støvler fra Zara.

 

Yesterday I found my cape from Swedish brand Rika. It goes so well with a leatherjacket.

Skriv en kommentar

 • im loving this look i really need a cape! i cant find one anywhere! the search continues lol xoxoxo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Du ser skøn ud!!

  Jeg havde præcis samme problem med min Rika i sin tid… jeg sendte den retur, og den blev godtaget som reklamation. Så det kan da være du kan gøre det :)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Any

  Wonderfull Camille!!!! Love it :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Sikken et lækkert ourfit!! det minder mig om jeg må finde min lækre kappe fra Malene Birger frem! tak for inspiration Camille :-)

  God kursusdag og god weekend når du når dertil :-)

  Tanja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Katrine

  Super fint. Har du lagt andre billeder af dine støvler ud?

  V.H
  Anne Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det nogen fine jeans. Synes altid jeg har svært ved at finde jeans, som jeg synes er tight nok og så samtidig lidt højtaljede.

  /Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det vildt, at den har skiftet så meget farve! Ret dårlig reklame for Rika….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta

  Jeg synes at du har nogle fede items! Det er sikkert, men jeg synes at du mixer farver, mønstrer og leopard sammen, så jeg bliver helt forvirret. Jeg håber at det er okay med lidt ris i stedet for ros hele tiden. Keep up the good work! Asta

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta:
  Det er jo smag og behag, jeg synes f.eks. at Camille har en meget gennemført stil. og det siger ikke så lidt :)
  Men jeg synes alligevel at det er vildt hvor meget tøj du har, gid det var mig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg har længe gerne villet have den Rika taske – men synes den ser meget lille ud på billedet. Er der ikke plads til bærbar og sådan ? :)
  super lækkert outfit btw! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Camilla!

  Suger virkelig inspiration fra dig… Er så vild med alt det, du sætter sammen.
  Keep it up :)…

  Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camille

  Tak skal I have, og ja, det er ikke verdens bedste reklame for Rika må man sige… Tasken er ikke så stor, da det er den vaskede version, så der kan kun være en netbook i.

  Ang. farver/mønste så forstår jeg det faktisk ikke helt. Der er kun ét mønster (leo), og evt. et meget diskret stjernemønster, og så ellers kun beige, gråblå, sort og lilla. Det er ofte i mødet mellem strukturer, farver og mønstre det spændende outfit opstår, synes jeg. Ikke nødvendigvis alt på en gang, sort kan f.eks. også være interessant i sig selv, hvis der bare er stukturforskelle, men det er da for kedeligt ikke at eksperimentere med det -og det der gør ens stil mere end bare basis. Bare en lille tanke herfra :)

  Og jo, støvlerne er flashet for nogle dage siden :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej!
  Super lækkert vinter-outfit! Du må endelig endelig sige til, hvis du skulle være interesseret i at sælge din kappe :) Leder med lys og lygte efter den.

  Kh Ditte

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Min make-up