Og så snakker vi ikke mere om det...

Kirkwood-kup!!

Jeg har kun én ting at sige: 600 kr!!!

collage683

Jeg kan ikke skjule det længere, der er flyttet endnu et par Nicholas Kirkwood heels ind i min garderobe. Det vilde er, at jeg fik dem for 600 kr inkl. porto på Trendsales!!! Omend jeg havde besluttet mig for, at der ikke skulle tilføjes flere Kirkwoods i år, så er der altså bare nogle tilbud, som det bør være forbudt at sige nej til!

collage684

Udover den karakteristiske plateau, har de også den fineste detalje ved spændet -som er i spejlblankt plexiglas.

 

Sometimes you get an offer, you cannot resist. I got these Kirkwood-heels for about $120!!! So even though I recently purchased a black pair, I simply had to get these as well!

Skriv en kommentar

 • Mette

  Uhmmm, hvor ER de LÆKRE… Vil også ha’ et par… Hvor kan man ellers opstøve dem henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha ha Camille, tror du skal være uden internet hvis du skal undlade at shoppe for meget ;-)

  Men kan godt forstå du slog til, de er godt nok fine, og til en meget meget god pris!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihh.. Gad godt liiiiiige have dem med hjem til mig? ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LÆKKERT! Ja man skulle da virkelig være et skarn hvis man ikke slog til på sådan et tilbud :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Nu forstår jeg bedre jeg aldrig finder nogle Kirkwoods på trendsales :)
  Du har jo nuppet dem alle!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvor finder du dog alle hans designs henne til så billige penge ? :o.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 600 kr??! -I’m sooo jealous!!
  ….men god fornøjelse med dem! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • these are beaaaaaaaautiful.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et scoop! Det kan jeg godt forstå at du ikke kunne sige nej til ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camille

  Tak :) Og jeg snupper kun de Kirkwoods fra TS i min str, ha ha :) Og selvfølgelig kun hvis de er til en god pris. Men det er de som regel, da de ikke har slået helt så meget an her, som f.eks. i England.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  de ligner godt nok meget dem du har i forvejen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camille

  Ha ha, det var sådan noget min kæreste ville sige :D Der er i hvert fald én markant forskel; Disse kan jeg have på i byen uden dårlig samvittighed, da de har været brugt før, og var så billige. De andre kan jeg ikke nænne at bruge til den slags, især ikke når de er i satin :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SUS

  Hvor er de bare mega cool.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  ja – du har nok ret… måske har min kæreste alligevel fået noget igennem til mig :)
  men tillykke med dem. gå-i-byen-sko er altid godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Camille. Smukke sko! :-) Jeg skal ligde høre ang str, om de er “normale” i atr, eller man skal tage dem et nummer større? Både ang de lukkede og åbne sko?
  Må jo vist kigge lidt på det der Ebay…. Hehe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Brugeren “Frøken fit” sælger et par super lækre Nicholas Kirkwood i turkis, str. 39/40, på trendsales. – Så de er altså stadgivæk mulige at få fat på derinde. Desværre er de en tand for store til mig, ellers var jeg sprunget på. :(
  Mvh.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Og så snakker vi ikke mere om det...