Rika-ness

9 vinterfrakker til under 2500!

I denne uge blev mit Eurowoman-indlæg forsinket, så det er først kommet på i dag. Jeg blev opfordret af Jer til at finde vinterfrakker, og jeg besluttede, at de samtidig ikke måtte sprænge budgettet. Det er jo ingen kunst at finde en lækker vinterfrakke, hvis man er villig til at smide 10.000 efter den. Så den dyreste koster 2100 kr, og den billigste 450 kr. Find det her.

Nu lavede jeg indlægget for et par dage siden, så jeg nåede ikke at få denne frakke fra Topshop med, den er ellers ret fin synes jeg. Cool detalje med det abstrakte leo/tigerprint, og stadig i klassisk grå:

collage682

Find den her til 914 kr.

Mens du læser dette er jeg i øvrigt på kursus, med overnatning, så hvis jeg er lidt langsom til at svare på beskeder, så er det derfor :) God J-dag til Jer der fejrer den slags :D

Another blog-post for Danish fashion magazine, Eurowoman, is online now. I have chosen 9 great wintercoats, all under $500.

Skriv en kommentar

 • Mette

  Hej Camille!

  Ak ja, jeg må indrømme, at jeg er blevet en tro følger af din blog. Synes at du er god til at vise fedt, men alligevel anvendelig stil – at det så er krydret med en god selvironisk tone er bare helt perfekt;-D

  Jeg tænkte, om jeg måtte spørge, hvordan din KM topshop læderjakke er i størrelsen den du havde på for et par dage siden)? Jeg er normalt en str. 34 – tror du så ikke, en str. 10 vil passe fint?

  Håber det er ok, at jeg stiller spørgsmålet til denne side?

  Mange Hilsner Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camille

  Mange tak :)

  Jeg er selv en str. 34 i jakker, og har den i en str. 8, og den måtte bestemt ikke være større :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Rika-ness