I mandags:

Jagten på den perfekte basis t-shirt!

Så er det onsdag, og der er kommet nyt indlæg online hos Eurowoman, denne gang om min evindelige jagt på den perfekte basis t-shirt.

Jeg viser lidt eksempler på mine favoritter fra garderoben, samt lidt tips til gode brands og modeller.

Som ekstra tilføjelse kan jeg sige, at jeg altid køber mine t-shirts i str. m (hvis de ikke er lavet i forvejen til at være oversize), og jeg går efter en løs hals. Kan ikke lide fornemmelsen af en t-shirt der sidder oppe i halsen, og på f.eks. band-tees klipper jeg oftest ribkanten i halsen ud.

Du finder indlægget her, og svarer også på kommentarer derinde hvis det er, men selvfølgelig også her på bloggen ;)

Skriv en kommentar

 • Louise

  Hej Camille.

  Den perfekte basis t shirt for mig lige nu er den her http://store.americanapparel.eu/rsavc400rw.html i sort og grå. Er rigtig glade for dem og de er lange nok til at man også bare kan have leggins på til dem:)

  Tak for en god blog.
  /Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine er fra Gap – de laver nogen med V-hals, en lille brystlomme, god længde ærmer (ikke de der små stramme, fesne nogen) og så lidt vidde over maven. Perfekt pasform endda i str. M som jeg normalt bruger og selvom de er 100 % bomuld holder sig sig godt i vask.

  Uniqlo´s v-hals minder lidt om den er billigere og er også ganske ok.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camille

  Super, 1000 tak for tips!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  De har en del forskellige i Eikon af Bibi Chemnitz eller måske flere farver i hendes butik i vestergade, de er ret fede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • cille

  hey ville lige høre ang hjemmesiden revolveclothing.com da det er en amerikansk hjemmeside så skal man betale told moms m.m har du kunnet undgå dette?

  mvh

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

I mandags: