Dette er hvad eftermiddagen er gået med:

Fraggle-pels!

Det gode ved, at det kolde vejr er ved at gøre sit indtog er, at jeg snart kan hoppe i min tibetanerpels igen. Jeg købte den allerede sidste vinter, men synes slet ikke jeg fik brugt den nok. Vil bl.a. bruge den med en hoodie-cardigan eller stram skindjakke under. Fraggle-rock!!

collage599

Skriv en kommentar

 • anne

  Hvor er den fra/mærke?? Den er tigtig sød:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camille

  Tak, den er fra Topshop :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Camille,

  Rigtig fed jakke! :-)

  Uhh du skal lige hjælpe mig med noget;-) Jeg skal returnere noget jeg har købt fra topshops hjemmeside, men jeg synes det er lidt forvirrende, da de ikke har sendt mig nogen returnadresse eller noget?

  Måske du kan guide mig til, hvordan du plejer at gøre, når du sender tilbage?? Det skulle jo nødig blive sendt afsted til forkert adresse:(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camille

  Adressen skulle gerne stå på det klistermærke du fik med pakken? Og så skal du gå ind på Topshops hjemmeside, logge ind på din konto, og trykke ud for ordren og få et returnummer. Det SKAL skrives på. Og så bare på posthuset og afsted med det. Hvad var det du ikke kunne bruge ven?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har ikke fået noget klistermærke, irriterende! Men der står på hjemmesiden, at jeg kan printe en det ud tror jeg… men har ingen printer, så skal først på posthuset, liiidt besværligt :-)

  Ja jeg har været inde og ordne det med returnnumber.

  Det er de ting jeg bestilte var Christopher Kane kollektionen, som jeg desværre fik bestilt i str.34, ved ikke hvad jeg har haft gang i. Jeg havde helt glemt at str. 6 svarede til 34. Så det må lige retur. ØV…

  Håber du ellers har du godt.

  Mange knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camille

  Øv hvor trist! Og jeg har desværre ikke engang et liggende, jeg har lige muget ud i alle gamle sedler, ellers var det jo oplagt.

  Men jo, alt vel her, har alt alt for travlt, men det kender du jo godt kan jeg se ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Serien er mega underholdende :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] den er derimod i gedepels. Det er sådan en jeg har jagtet hele sidste år, og endte med at købe en tibetanerpels, som jeg også er glad for, men denne er bare lige i øjet. Tror jeg ender med enten at lave […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Dette er hvad eftermiddagen er gået med: