Over-the-knee-støvler, leder du stadig?

Q & A -jeg er blevet tagged :)

Min kære veninde Ditte, taggede mig i… mja, hvad skal man kalde det… det er jo ikke et kæbebrev… kæde-indlæg måske? Nå, men i går aftes svarede jeg på flgl. spørgsmål:

What is your current obsession?
Min datter, og det er jo ikke bare nu, men altid og for evigt. Hun bliver 3 lige om lidt, og starter børnehave 1/9, hun er bare blevet så stor. Hun er lige startet til ballet, så det bliver heftigt øvet herhjemme -i lyserød tutu, naturligvis (altså hende, hæ).
What is your horoscope and do you relate?
Tvilling. Og nej, egentlig ikke. Men kan godt genkende noget med et svingende temperament og humør, ahem…
What are you wearing today?
Altså, det ER jo søndag, så jeg er i sort Samsøe jerseykjole, sorte opaques, en grå cashmere cardigan –og en Captain Murphy t-shirt, og den er sgu gul! Captain Murphy er, efter min mening, et af de bedste svenske bands, og de eneste jeg vil overveje at iføre mig gul for :D Desværre spiller de pt. ikke mere, men håber de finder gnisten igen, for wauw.
What is the last thing you bought?
Leopardnederdelen fra H&M.
What’s for dinner?
Min kæreste havde lavet pizza her til aften, dejligt! Og så havde han i øvrigt også bagt pølsebrød med min datter i eftermiddags, det er altså lidt cool.
What’s your favorite decade, fashion wise?
Jeg elsker 20’erne for den sindssyge livsstil, shady værtshuse, cigaretrør og charlston. Men det er ikke lige der jeg henter inspiration specielt tit. Der er jeg mere over i noget sen 60’er, 70’er, med Faithful og Pallenberg i front. Det skal glimte, men må samtidig godt være lidt beskidt og slidt –glamrock, oh yeah!
What are your must haves for winter?
Jeg vil bare gerne have det varmt, ha ha :D Så en god frakke og støvler er da essentielt ;) Ellers prøver jeg ikke at bippe mig selv for meget op med diverse lister osv. for pludselig får jeg skabt et behov, jeg slet ikke vidste jeg havde. And Lord knows, I don’t need that ;) Det er jeg vist god nok til i forvejen.
What would you love to be able to afford?
Modemæssigt? En grå re-issue fra Chanel, men altså, 16.000 bobs? Det er altså lidt overkill…
What is your favorite piece of clothing from your own wardrobe?
En sort rullekrave bluse jeg har arvet fra min mormor (som jeg har haft siden 6. klasse, og stadig går med –det er da value for money!).
What is your dream job?
Jeg synes egentlig jeg er der hvor jeg gerne vil være, og føler mig meget heldig.
What’s your favorite magazine?
Eurowoman og Costume af de danske, men læser egentlig oftest dem jeg falder over, og så kan jeg godt lide musikblade som Gaffa og Soundvenue.
What do you consider a fashion faux pas?
Når selv jeg bliver fristet til at prøve nervøs velour, så er det vist umuligt at sige no-go om noget. Men som sagt, skulderpuder ala 80’erne klæder absolut ikke mig. Hockey-landshold go home… matrone-licious!
Describe your personal style?
Det er I nok egentlig bedre til end mig… Jeg kan faktisk ikke rigtig sætte ord på det. Måske bare: Mig?
Which Beatle is your favorite?
George Harrison, selvfølgelig. Here comes the sun er en af de bedste sange i verden. Punktum. Og så tror jeg ikke han var så diva-prissy som de to andre sangskrivere i det band…
What are you proud of?
Min smukke og dygtige pixi partner-in-crime :)

Skriv en kommentar

 • MIAMI PEACH

  Må vi ikke se et billede af din datter? ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille

  Nja, det tror jeg desværre ikke. Hun er vist ikke helt gammel nok til at blive kastet ind i sådan noget her :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] at give tippet videre, da jeg selv er meget aktiv læser af bladet (hvilket jeg også svarede i dette indlæg i august). Det er en af de mange måder jeg holder mig opdateret på min passion nummer 2, […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Over-the-knee-støvler, leder du stadig?