Min pt. yndlingstaske tilbage på lager!

Over-the-knee-støvler, leder du stadig?

Det er mit indtryk, at overknees er et lidt tricky emne -det er meget svært at finde det perfekte par! De sidste par sæsoner har der været mest fokus på de flade versioner (som jeg også selv har erhvervet mig), men det er som om, at nu vi har vænnet os til looket, så er vi klar til at få hæle på. Jeg har, som bekendt, købt et par med hæle forleden fra Topshop, og egentlig er jeg frisk på et par mere, hvis det rigtige kommer.

Jeg kan prøve at skrive de tanker jeg havde, inden jeg købte et par. Måske kan det sætte nogle tanker i gang, hvis du selv går og overvejer et par, hvad enten vi deler smag eller ej:

Jeg ville undgå for meget “Pretty Woman” look. Ved at vælge en bredere hæl, afbalancerer den bedre en lang/høj støvle, og virker mere robust. Ligeleges ved at vælge en lidt rundet tå, synes støvlen kortere, og lidt sødere end den mere hardcore spidse. Dog er jeg ikke til de mere firkantede udgaver, men det er jo bare en smagssag. Ruskind er et godt materiale til at distancere sig yderligere fra workinggirl-look, som er mere “lak og læder” præget. Plateau kan være rigtig fint, men giver altså hurtigt visse associationer, så jeg ville gå efter en indvendig plateau, eller slet ingen. Jo strammere de sidder til benet, jo “dyrere og skræddersyet” ser det ud, og virker slankende. Desuden vil jeg ikke give over de 1500,- for et par. Jeg ved det kan lykkes i helt fin kvalitetet til den pris.

Og ja, jeg endte op med det par fra Topshop. De er super fierce, men kunne godt ønske mig et par med lidt lavere og tykkere hæl også, til alm. hverdag, hvor man også kan løbe lidt.

Nåede du ikke dem fra Topshop, eller var de ikke lige dig, så sender Friis & Co. disse, Jea, på gaden til oktober. Synes de ser meget, meget lovende ud! De kommer til at koste 1499,- og de kommer kun i sorte, det lilla er bare et kollektionsfoto, hvor man bedre kan se detaljerne.

Og så lavede jeg jo et indlæg om overknees i juli (hvor du også finder priserne på nedenstående), hvor jeg satte denne collage ind:

Oprindeligt ville jeg vildt gerne have haft nr. 1 fra Friis, og meget gerne i den grå, men de kom desværre aldrig i produktion (øv, øv, øv!), og nr. 2 er så Jea-modellen, som kommer til oktober.

Skriv en kommentar

 • MIAMI PEACH

  Jeg tror bedst, jeg kan lide nummer 2, men de er alle super skønne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilie

  Jeg er faktisk stødt på et par fantastiske støvler, der måske kunne være noget. De er fra philosophy blues original, de har en høj lidt tyk hæl, er rund snudet og fås i sort, blå eller brunt ruskind. De går op til knæet, men ikke er ikke helt så høje som nogle af dem du viser. Men de er meget flotte og har en fed balance med det høje skaft og den tykke hæl. Du burde tjekke dem ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille

  Nr. 2 er også rigtig lækre!!Tak for tip. Umiddelbart vil jeg helst have nogle der går et godt stykke op over knæet, synes jeg har en del knæhøje nemlig, men vil bestemt holde øje med dem her også :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mulle-pigen

  Hej CamilleJeg har sendt dig en mail. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Ja, hvorfor har de ikke sat 1'eren i produktion? Den er klart den fedeste af dem. Har du btw set 3'eren i deres showroom og ved, om snuden er rund eller mere spids i det? Jeg er stadig på overvejelsesstadiet vedr Topshops udgave, men ville også hellere have en med lidt lavere hæl til hverdagsbrug.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille

  Fordi der ikke var nok forhandlere der havde bestilt 1'eren, desværre.Jeg har set 3'eren ja, og den er, så vidt jeg kan se, nærmest helt identisk med Lonnie-modellen, og derfor ikke spids. Hælhøjden tror jeg dog er den samme som mine fra Topshop?Og cool Charlotte, har set den, skriver lige tilbage i aften :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  OK, tak for det. Så kan man næsten lige så godt hapse Topshop-udgaven, der er jo trods alt lidt at spare alligevel :-) Men ja, virkelig ærgerligt med 1'eren, de var klart min favorit især med de fine syninger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille

  Ja, men ellers har 2'eren, Jea, samme slags syninger? Hælen er bare lidt højere :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Har Jea også syninger rundt på forfoden som nr. 1? Så skal de da bestemt overvejes. :-) Øv, hvorfor har de danske butikker ikke set potentialet i nr. 1?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille

  Ja, det er for dårligt, når man tænker på hvad de ellers tager hjem…Og ja, det ser sådan ud, når jeg ser på billedet i høj opløsning :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Det lyder godt. :-) Vil lige kontakte Friis og høre, hvilke butikker der får dem hjem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Hej
  Jeg er vildt interesseret i nr. 2 eller nogen der ligner. Er der nogen der ved hvor man kan købe dem???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camille

  Nr. 2, Jea, kommer i butikkerne nu her, ring evt. til Friis butikken, de kan fortælle dig om de allerede er ankommet :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Kære Camilla

  Tusind tak for svar. Ja, undskyld men hvad for en Friis butik? :-)

  kh Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camille

  Ring på 7020 9919, de kan oplyse nærmeste forhandler ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj Solberg

  Hej Camille
  Er nr. 3 også fra Friis & Co?
  Ved du, hvor de kan købes (gerne på nettet)?
  Kh
  Maj

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lena

  hej… Det er nogle mega skønne sko… jeg er 1.75, og vil blive tårn høj i i sådanne støvler… er der nogen der ved hvor man kan få samme længde, altså op til låret, men bare i flade?? Hilsen Lena

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denise

  Hey:) no. 4 er det topshop modellen?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Min pt. yndlingstaske tilbage på lager!