Ny leopard nederdel

Min pt. yndlingstaske tilbage på lager!

Hvis du bare har fulgt en lille smule med på bloggen det sidste stykke tid (eller tjekker mine seneste outfitbilleder), har du måske bemærket, at etablerede og populære navne som Chanel og Alexander Wang har fået kamp til deres hår -af Topshop! Jeg købte nemlig den fineste, og blødeste, ruskindstaske med sølvfarvede nitter for et stykke tid siden, og jeg elsker den!! Udtrykket, looket, materialet -ja det hele. Den var udsolgt med det samme, men nu er den altså online igen, hvis du skulle være belvet fristet. Jeg har næsten lyst til at købe én til, men altså, skal nok holde mig i skindet :D

Find den lige her, til £40 (røverkøb!!).

Skriv en kommentar

 • Anonymous

  Hej CamilleTak for tippet, den er virkelig fin! Jeg har aldrig bestilt online hos topshop før, men hvor meget betales i porto?Mvh Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Echoes

  Hej Camille, jeg har et spm. til dine overnkee støvler. Er hælen i ruskind eller plastic? Det er lidt svært at se på billederne nemlig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Så fik jeg fat på den :). Tak fordi du gjorde opmærksom på det…Pernille, det koster £5 i forsendelse.Kh Nieke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille

  Jeps, £5 i porto. Jeg kan ikke få mit visa til at fungere, så jeg betaler altid på Topshop via min Paypal-konto, og det fungerer fint.Godt du fik den Nieke :)Og mine hæle på støvlerne er svære at vurdere synes jeg. Det virker som hårdt, matsort malet træ -men de er ikke tunge (tilgengæld er der heller ikke skind der bliver krattet af hælen).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  HAPS, så fik jeg også købt den! Har savlet over den hver gang du har flashet den, så hvilken service at oplyse at den nu var på lager igen, TAK! :)Vh Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Echoes

  Super tak for svar Camille, jeg sad nemlig lige på Evilbay og kiggede efter dem og så en der solgte dem til en udemærket pris, men hun havde skind på hælen, så er de nok kopier. Jeg orker ikke at give fuld pris for dem, ellers har jeg ikke råd til at shoppe andet, nu hvor man er på su :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille

  Jamen selvtak Camilla, håber du bliver lige så glad for den som jeg er :)Echoes: Jamen er det ikke ligegyldigt? Jeg er helt sikker på, at det er et færdigt design Topshop også bare har købt et eller andet sted fra -der er jo ikke tale om unikke designerting. Hvis de er billigere, ser labre ud og er i læder, så ville ejg da slå til?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Echoes

  Nej nej overhovedet ikke :) Grunden til jeg spurgte var, at hvis du sagde at de havde skind på hælen, ville jeg spørge hvor holdbart det er. Jeg vil nemlig tro at hvis de har skind på hælen så vil det hurtigt blive slidt for neden. Derfor ville jeg helst høre dine erfaringer med sådanne hæle :)Ellers er jeg fuldstændig ligeglad om hvad mærket er.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille

  Jeg har flere andre støvler med skind på hælen, og jeg synes det er ok holdbart. Altså, det andet er jo mere praktisk, men skind på hælen kan jo også være utroligt flot. Hvis de skulle blive kradset op på hælen, så er de relativt nemt at fikse med en pincet og lidt lim :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Echoes

  Super, så må du krydse fingre så prisen ikke ryger for meget op :) Tak for de hurtige svar!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Er nu en lille smule forelsket i dig, Camille. Jeg ærgede mig sådan over ikke at have nået at snuppe den efter at have set den her på bloggen – så det er jo fantastisk med sådan en opdatering! Tasken er bestilt og jeg glæder mig til at få den. :) Mvh. Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Sofie

  Hej Camille!1000 tak fordi du sagde det:-) Tasken er købt og jeg siger tak, det gør mit visa tilgengæld ikke;-)Jeg har skrevet om købet og lånt dit billede af tasken, håber det er i orden? Hvis ikke fjerner jeg det igen. Desuden har jeg også linket til dig MED tasken i indlægget:-)Kh Ann-Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille

  Godt I kunne bruge det -og Ann-Sofie, det er selvfølgelig helt ok :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Så snuppede jeg den også, sikke du skaber mode C!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Tusind tak fordi du sagde det..Nu har jeg også nuppet mig en. Har jo været forelsket i den lige siden du viste den frem første gang..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  hi hi "kamp" til deres hår. Cool nok frem for kam. God vending

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille

  Det har jeg altid sagt :) Jeg synes sgu det er meget sjovt altså :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Hej Camilla

  lige er spørgsmåln vedr. Topshop, hvor meget kan man bestille for af gangen uden at skulle betale told?

  Mvh Dorthe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camille

  Så meget du lyster, da det sendes fra England = ingen tld og moms :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Okay tak skal du have. Så det jo bare igang med shopping :P

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Øvvv de har ikke denne fantastiske taske mere, ellers en drømmetaske. Ikke nogen af jer der har fortrudt og vil sælgt??

  :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dot

  Hej Tanja,

  jo jeg vil gerne sælge min, nu har den ligget på hylden siden jeg købte den, jeg har vidst for mange tasker. hm. hm.
  Håber du ser dette, så vi kan finde hinanden på mail måske?
  Mvh Dorthea.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hej Dorthea.

  Hvis ikke nogen har sat sig på din skønne taske allerede vil jeg rigtig gerne snakke videre med dig over mail, da jeg ikke selv har nået at få fat i et eksemplar.

  Min mail: michelle_skovsende@hotmail.com

  michelle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  jeg er helt sikkert interesseret.. Eller har du solgt den? skriv til tanjahansen_17@hotmail.com

  :-)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  hey camille, elsker tasken!! ved du om den også er i butikkerne eller kun online? For vil helst ikke købe online :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Ny leopard nederdel