Min elskede WW2 jakke!

Ta-daaaa! Billed-væggen er færdig!

Dette var hvad jeg brugte det meste af i går på at lave, en billedvæg med blandede billeder af min datter (de er lige sløret lidt), plakater -og et jagttrofæ i sort velour (ja, altså ikke et ægte ét!).

Jeg har købt noget tykt, printet papir, som jeg har skåret til så det passer udenpå de alm. rammer fra Ikea, så de farvede alle er blevet mønstrede på fronten. Den magenta farve er gennemgående i temaet på væggen, og derfor har jeg også valgt forskellige mønstre i den farve. Noget af papiret kom så også indeni rammerne, så de passer sammen (og det hele ikke virker for rodet, det kan det nemlig hurtigt komme til).

De hænger på en lille væg vi har ud til køkkenet, som rent størrelsesmæssigt passede helt perfekt.

Og et par detaljebilleder:

10 kommentarer

 • Mille

  Hvem har lavet tegningen i den sorte ramme,der ligner en lille "kaninpige" i regvejr :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille

  Det er såmænd Fifi Lapin. Hun har sin egen lille kanin-blog her: http://fifi-lapin.blogspot.com/, hvor man også kan købe hende tegninger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susse

  Hvor er din væg flot – jeg har selv en med ikea rammer i alle de skarpe farver, men slet ikke så sofistikeret som din væg :) Er vild med dit Marilyn Monroe billede – hvor har du det fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille

  Tak Susse. Billedet af MM er faktisk bare fra Ilva :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carla

  hej camille. det var vel nok en fin væg. har du bare printet billedet af fifi lapin ud fra internettet eller hvad :) ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille

  Tak Carla, dejligt at se dig herinde igen :) Nej, jeg har købt et print (faktisk har jeg købt nogle stykker, resten skal hænge hos min datter, det er jo aldrig for tidligt at begynde at præge hendes modesans, hæ). Prints'ene koster $35 og forsendelsen $5, og der bliver sendt fra Englad så ingen told (og så er de selvfølgelig signeret + man støtter en upcoming kunstner).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • gammelt indlæg men ny kommentar ;)

  hvor har du rensdyr hovedet fra??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camille

  Fandt dig alligevel ;) Jamen der står desværre ikke noget mærke på, men det er købt i Høgh Møbler i Aalborg, så de ved det helt sikkert :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] De er lavet i plastic, så de kan vist holde til alt tror jeg. Jeg vil hænge et par af dem på min billedvæg, og det sidste udenfor min garderobe :) Der findes flere forkellige andre slags, hvis I er fristet, […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Det er godt nok et meget gammelt indlæg det her, men jeg vil MEGET gerne vide, hvor lampen på øverste billede er fra? Håber du ser min kommentar :)

  /Pernille
  PS. Elsker din blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Min elskede WW2 jakke!