Barbara í Gongini laver alternativt modeshow.

Min elskede WW2 jakke!

I dag har der været så koldt og vådt, at jeg har kunnet trække i min ultimative tøj-baby, min uniformsjakke fra 2. verdenskrig (dateret 26 marts 1943, det indvævede de nemlig i lommerne). Den har tilhørt en amerikansk, kvindelig officer fra sygeplejeafdelingen. Desværre mangler den et par pins, men det er faktisk et projekt jeg er ved at ændre. Det er nemlig lykkes mig at finde de originale tegninger af uniformen, og har fundet lige hvad jeg skal bruge, originalt og det hele, på eBay, endda til rigtig god pris (så I må gerne krydse fingre for mig de næste dage!). Så jeg håber den bliver blinget lidt mere op på reverset om et par uger!

Vintage jakke fra london, waxcoatede jeans fra Superfine og ballerinaer fra Lanvin.

Skriv en kommentar

 • jettemia

  gud hvor er den dog smuk. og jeg elsker historien bag den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mulle-pigen

  Fantastisk Camille :-) Og dit hår ser rigtig lækkert ud. Har du også fået det farvet lidt lysere, eller er det flashen??… Ser squ cool ud! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille

  Tak skal I have -og tja, håret er jo godt nok ret lyst, men blitzen hjælper også på vej her :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ej hvor er den sej! Bedste outfit til dato :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille

  Cool, tak :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Barbara í Gongini laver alternativt modeshow.