Stylegallery

Barbara í Gongini laver alternativt modeshow.

I ved jo jeg har en lille svaghed for Barbara í Gonginis tøj, elsker nogle der tør ruske lidt op i os. I stedet for et live show under modeugen, laver de et virtuelt modeshow, som man præcis kl. 15 d. 6/8 kan se foran sin computer, hvis man skriver til info@barbaraigongini.dk og beder om en invitation/password -så kommer linket til filmen til at ligge på forsiden af www.barbaraigongini.dk . Jeg er sikker på, at det bliver noget helt specielt, og er helt ked af, at jeg på det tidspunkt ikke har mulighed for at være i nærheden af computeren, da det jo er midt under modeugen. Men mon ikke man også kan få lov til at se filmen senere, det vil jeg glæde mig til.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Stylegallery