Ta-daaaa! Billed-væggen er færdig!

2 ønsker til mig…

Lige nu er der især 2 ting jeg meget, meget gerne ville have til at bo hjemme hos mig. Det ene er et par grå ruskindsstøvler med kilehæl fra Rützou for Mentor til 2000,- som ville passe til, nå ja ca. alt i min garderobe. Tilpas basis med en lækker fin detaljesyning, og selvom de er høje vil jeg kunne holde til at have dem på hele dagen, SÅ lækkert!!

Den anden ting er en merinostrik fra Bella Freud. Jeg ELSKER seriøst hendes strik, og jeg har faktisk allerede 3 trøjer i garderoben (hvilket også er det eneste der holder mig tilbage fra at købe en mere!). Synes det er så fint et design, og en meget lækker detalje under en åbenstående jakke f.eks. Den koster £200, og kan købes hos net-a-porter.

Ak ak, desværre har mit budget brug for hvile, men det afholder mig ikke fra at tænke på dem :D

HVIS jeg nu havde begge ting, så ville jeg f.eks. se sådan ud en ganske almindelig efterårshverdag:

Støvler fra Mentor, jakke og bukser fra Topshop, armbånd fra 10m2 (kan købes på My-Wardrobe), Tarina Tarentino (Revolve), og Rabens saloner (Youheshe), og tørklæde fra Louis Vuitton.

Skriv en kommentar

 • Kat

  Hvis du har brug for lidt udskiftning på BF-fronten, ved du godt hvilken du altid kan sælge til mig ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Og jeg er helt med på dine ønsker i øvrigt – skal have prøvet de Rützou/Mentor støvler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lara

  Har lige købt ruskinds-støvlerne idag. De er alt alt for lækre!! Og de føles på ingen måde høje, tværtimod. Hælen er lavet af kork og er derfor meget blød at gå på. de støtter foden rigtig godt, så man kan sagtens løbe i dem, som en anden SJP i NYC:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Er også stor fan af Bella Freud! Den kvinde formår at lave cool statement-strikketøj, der alligevel forbliver underspillet uden at larme med sine budskaber. Du må gerne flashe dine 3 strik-bluser – er dybt misundelig på forhånd :-) Jeg er personlig brændt varm på Jane-blusen fra Net-a-Porter, men er i tvivl om størrelsen. Jeg har kun en herrestrik derfra – hvilke størrelser har du valgt tidligere? På forhånd tak, og beklager det lange indlæg…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille

  Kat: Jeg sælger dem ALDRIG, ha ha, jeg er seriøst så glad for dem. Og ja, ned og prøv de Rützoustøvler, men snup nu ikke det sidste par i 38 :PLara: Ih, sådan noget må du altså ikke sige, nu har jeg det endnu værre… men mange gange tillykke med dem!Anonym: Hvor cool du også er med på Freud, og vi har helt de samme tanker kan jeg høre. Du kan regne med jeg flasher løs når tiden bliver køligere, det kan jeg slet ikke lade være med. Faktisk har jeg en 4. også, men den er ikke fra hendes hovedlinie, men fra et samarbejde hun lavede med Miss Selfridge.Jeg har taget alle mine i m. Jeg kan ikke lide strik der sidder for stramt, og jeg vil meget gerne have dem tidløse i looket, for de bliver hos mig meget længe + der skal være plads til lidt vaskekrymp :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna.

  Hej Camille :) Hvor kan man købe Mentor/Rützou støvlerne? Jeg er totalt forelsket i dem ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille

  Også dig? Jamen det er simpelthen også bare fantastiske! Jeg ville lægge ud med at ringe til rütsowbutikken i St. Regnegade. De har dem, og vil gerne sende. Skulle de ikke have dem mere (God forbid!), så kan de sikkert henvise til hvem der har. Alternativt kontakt Mentor, det er jo egentlig dem der distribuerer dem :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Ta-daaaa! Billed-væggen er færdig!