Den perfekte bæltetaske?

Tip: Pailletjakke på eBay!

HVIS, altså HVIS nu jeg stod og manglede en pailletjakke, så var denne i rød/guld/sort et ret godt bud fra eBay, vild uden at være alt for meget (ja ok, alt er jo relativt i denne sammenhæng, men det at den ikke er i multicolour afdæmper den da lidt…).

Den står pt. til $10 i startbud, den står som str. s, men den kan jo sidde mere eller mindre løst/stramt, sælger sender til DK, der er ca. 6 dage tilbage af auktionen -og du finder den her.

Skriv en kommentar

 • Susie

  Mange tak for tippet:). Gerne flere:)). Nu er jeg jo stadig ebay jomfru, men i den nærmeste fremtid må jeg kaste mig ud i det. Det der stopper mig lidt, er momsen fra USA. Plejer dine pakker at blive taget af tolden, og hvor meget alt i alt, vil du tro man skal regne med til told osv?Susiestylemeupplease.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille

  Du skal da bare kaste dig ud i det Susie -det er altså en helt fantastisk måde at shoppe især vintage på, for alle os der ikke lige bor i downtown NY :)Det er klart, man er nødt til at tage højde for told og moms når beløbsgrænsen overstiger omkring de $20 (mener jeg). Du kan jo være heldig det slipper igennem, jeg tror ikke umiddelbart at småpakker med vintagetøj er toldernes fokusområde nummer 1, men selvfølgelig skal man tage højde for det.Jeg havde på et tidspunkt et link herinde hvor man kunne udregne told, hmmm… men mener det ca. er 8-12% i told afhængig af hvad det er du køber samt 25% moms + toldgebyret på de 150 kr. Men så får man jo også høj service for pengene, f.eks. pakken leveret på adressen, eller…øh…nej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susie

  Ja, det er også rigtigt. Jeg har SÅ tit været inde og kigge, og er også oprettet som bruger. Så der er slet ingen undskyldninger for ikke at komme igang;)SusiePS. Det er iøvrigt fedt at se, at du har kunne bruge din læreruddannelse til noget andet end lærergerningen. Jeg begyndte i 99, men hoppede fra inden jeg fik afsluttet mit sidste fag. Jeg kunne ikke helt se mig selv som skolelærer. Jeg var et smut forbi nordisk på KUA, men fandt ud af, at mit hjerte lå indefor det pædagogiske felt. Så nu er jeg ved at få afsluttet læreruddannelsen, hvorefter jeg vil på det Pædagogiske universitet. Så håber jeg der venter et spændende job bagefter;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Den perfekte bæltetaske?