3. runde med svar på Jeres spørgsmål:

Roskilde, here I come!

Her til aften besluttede vi os endeligt, og har nu fået bestilt en enkeltdagsbillet til Roskilde (hvor cool man kan det i år!). Jeg glæder mig helt vildt, for i en alder af 27 år er det faktisk mit første møde med Roskildefestivalen, har kun været på Nibe og diverse små-festivaler. Vi skal have datteren med, det bliver skønt at give hende flere gode musikoplevelser (hun elsker at være med til den slags, og var bl.a. også med på Spot festivalen her i maj) -selvom det selvfølgelig betyder, at det er på hendes præmisser, og der derfor ikke er noget alkohol og stagediving for mig (ha ha, det er vist også godt det samme!) + vi skal køre rundt med en kæmpe klapvogn, så vi ventede til nu her med at bestille, så vi ikke skulle risikere at forcere store mudderbade!
Så det bliver stille og roligt, men rigtig hyggeligt og med, forhåbentligt, et par gode oplevelser i bagagen derfra! Glæder mig!

Skriv en kommentar

 • Susie

  Jeg har heller aldrig været afsted. Problemet med at være 33 år og ikke ikke at have prøvet, er at man kan huske da billetten kun kostede 7-800 kr. Og nu koster de 1700 kr GISP! Det virker pludseligt helt vildt luksuriøst at skulle afsted. Men måske skulle man i stedet prøve en éndagsbillet:)Susiewww.stylemeupplease.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille

  Ja, det gjorde min kæreste også mig opmærksom på her til aften -men måske de overvejer de billetpriser en ekstra gang næste år, når de nu ikke engang har udsolgt, og vejret er fantastisk!Men hop da på en endagsbillet ellers :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlowe

  Vad coola ni är som ska ta med er lilla dottern, med barvagn och allt till Roskildefestivalen! :)Om några få timmar åker jag själv dit, det är första gången på många år, men det ska bli riktigt kul, jag har sett fram emot det. Och, vädret är ju bara helt super! Hoppas att ni får det supertrevligt på festivalen!/Marlowe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlowe

  Oups, jag menade givetvis barnvagn, inte barvagn, ha ha :) /Marlowe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  Jeg skal afsted fredag. Glæder mig så meget.. Har været afsted fuldtid de sidste par år, men er altså blevet for gammel/sippet til at drikke og ikke gå i bad i en uge..:) Hvilken dag tager I afsted?Kia.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille

  God festival Marlowe!Kia: Ja, den tankegang kan jeg sagtens følge. Vi snupper søndag, for der er der Peter Doherty + Yeah Yeah Yeahs = fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annamette Fuhrmann

  I vil elske det! Og 1700 er mange penge, men til gengæld er det peanuts i forhold til hvor mange fede koncerter der er inkluderet i prisen. Enjoy den ene dag i oplever. Og med barn i klapvogn, hvor rock n'roll :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

3. runde med svar på Jeres spørgsmål: