Billede fra i lørdags:

Er du min nye vinterfrakke?

Ok, jeg ved jeg er i ekstremt god tid, og min soleksem er knapt gået væk -men i Aalborg er der overskyet i dag, og derfor lidt tilladt at tænke på varmere tøj…

Jeg spottede denne frakke under BZR-delen af Bruuns Bazaar showet i februar, for lige dér var der en flashy frakke der fangede mit blik, i min evige jagt på en lækker vinterfrakke! En jagt der faktisk endte totalt resultatløs sidste vinter, hvor jeg købte lidt pels i stedet, og brugte primært den jeg havde fra året forinden fra Miss Sixty i samme stil som denne. Jeg elsker uniformslooket, for mig er det ikke bare en trend, men et nøgleord hvis man f.eks. henter stilinspiration hos de gamle rockere som Mick Jagger og Jimi Hendrix.

Men nå skal jeg først lige have fundet en forhandler her i Aalborg, den præcise pris, pasform osv. men jeg er bestemt positiv, da den stadig er forholdvist enkel i snittet, på trods af uniforminspirationen.

Og ps. ingen af nyhederne, bl.a. strikken, er ankommet her i vores H&M butik her i Aalborg, til Jer der leder efter den :)

Skriv en kommentar

 • Maria

  Det er netop lige præcis inspirationen fra de gamle rock-legender, der er med til at gøre uniformsjakken så fed!Bortset fra det, så har jeg selv en vinterfrakke fra BZR-delen. Den har holdt i tre vintre, er blevet rå-brugt og er stadig i virkelig god stand. Kan varmt anbefale deres vintertøj, det er virkelig god kvalitet./Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Nej, hvor er den fin. Vil du skrive prisen på bloggen, når du finder ud af det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Den ser ret lækker ud, Camille.Ligner lidt noget, jeg også mangler :-)Maria (TNB)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Feed jakke!Ved du evt hvor og hvornår den kommer til salg, og til hvilken pris? :)Har sådan brug for en ordentlig frakke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille

  Godt at høre mht. kvaliteten, det er jo også en ret vigtig del må man sige!Den er en del af AW09, så jeg vil tro den rammer butikkerne omkring august. BZR er jo også yderst rimelig i pris, men jeg skal nok lige give et shoutout når jeg har den præcise pris :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Den ser rigtig fin ud.Jeg har også en BZR frakke og har også været meget imponeret over kvaliteten.Min frakke kostede vist omkring 1700 kr. for nogle år siden.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Billede fra i lørdags: