Er du min nye vinterfrakke?

Den perfekte bæltetaske?

Pyh, man kan altså godt mærke det er ved at være sæsonstart her på bloggen, der er så mange fine nye ting jeg gerne vil dele med jer! Jeg sorterer meget ud i det, så jeg kun viser de ting jeg selv synes er vildt fede -og som sagt, når først sæsonen for alvor er i gang, så er der ikke så meget mere at vise. Håber I synes det er sjovt nok at kigge lidt med på?

Nå, men skulle jeg til festival mere end den ene dag på Roskilde, så ville jeg uden tvivl iføre mig denne bæltetaske, som er betydelig mere cool end den sidste jeg ejede i pink nylon med lilla lynlås og påtrykt Minnie… Måske tiden er moden til at prøve igen, omend jeg ellers har haft et noget anstrengt forhold til bæltetasker.

Den er fra Friis, samme serie som den oversize clutch jeg flashede forleden, og kommer til at koste 599,- Desværre kommer den først i butikkerne når festivalsæsonen er forbi (øv, dårlig timing altså…), men der sker jo ikke noget ved at være på forkant til næste år. Den kan jo også bruges bare til alm. bælte, og hvis man f.eks. bare skal have nogle småting med sig på en strøgtur :)

Skriv en kommentar

 • echoes

  Bæltetasker/mavetasker, bare ordet giver mig et koldt gys :DDen ser fin ud, måske en smule dyr for mig, men jeg tror i bund og grund det handler om at jeg er typen der virkelig har en anstrengt forhold til sådanne herligheder :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stumtjeneren

  Jeg synes den er rigtig fin. God kombination af praktisk taske og sjovt bælte -niced. /Esther

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille

  Kan sagtens sætte mig ind i det med det anstrengte forhold, også derfor jeg vil have en der er så markant anderledes end hvad man lige umiddelbart tænker med en bæltetaske. Men ja, det er i den dyre ende, men det er jo der der sker når Friis opgraderer fra plastic til læder tænker jeg?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • echoes

  Camille: Helt sikkert, man kan ikke forvente at få læder til småpenge :) Grunden til at jeg synes det er mange penge er, at jeg altid har set dem på et andet plan – og det er ikke chic :pMen det er da fedt at se alternativer til det neon farvede helvede :D

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Er du min nye vinterfrakke?