Fristelser hos Topshop!

Linklisten nu opdateret!

Så skulle de nye links gerne være tilføjet, jeg tror nok jeg fik alle med (ellers læg en kommentar her, hvis du lægger den i et andet indlæg garanterer jeg ikke for at jeg husker den!). Jeg vil meget gerne, hvis I vil linke til mig også -i blogverdenen er vi alle afhængige af links, og vi kan jo lige så godt dele læsere :)

Hav en fortsat god lørdag aften. Jeg er så småt på vej i seng, jeg har været ude hele dagen, og bliver så træt i solen :) Men først lige et par kølige Somersby på terrassen, ganske casual en skøn sommeraften.

   

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Fristelser hos Topshop!