Det her fortjener respekt!

Fristelser hos Topshop!

HVIS jeg nu ikke havde købt et armbånd, så havde jeg helt sikkert handlet lidt sommerfest-stemning hos Topshop. Synes der er rigtig mange lækre ting på deres webshop pt, men jeg er nødt til at modstå de største fristelser, og måske bare shoppe en lille bitte ting… :) Personligt synes jeg især de leggings med pailletfjer på siden af benene er fantastiske, og et godt alternativ til de efterhånden ret famøse pailletleggings. De har et lidt mere glamrock’et udtryk synes jeg. Hmm…

Photobucket

Find alle laberhederne her hos Topshop.

Skriv en kommentar

 • elin

  fantastiske, labre fund! og de leggings er helt klart fede. du skulle tage og promovere dig selv paa senseofashion.comha en skoen dag, hilsner fra elin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille

  Tak Elin. Pyh, jeg synes ikke lige jeg kan overskue at skulle have gang i internationale sider, og jeg tror heller ikke der er særlig mange udenfor DK der vil finde min blog interessant -der er jo masser af gode modebloggere derude der er 1 mio. gange bedre end mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nanna h p

  Jeg ville helt klart eje den der sølv pailliet jakke øverst, den er fantastisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  fine, fine ting (: jeg synes også, at den omtalte paillet-detalje er ret lækker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Marie

  ÅHH har kigget på de lækre sandaler så mange gange og tænkt SKAL/SKAL IKKE… de er labre og det alt det du har fundet egentlig også :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille

  Jeg er også slemt, slemt fristet, men tror bare jeg ender på de leggings :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Det her fortjener respekt!